Çarşamba, Nisan 12, 2006

Bir Tespit - Bir Iki Dusunce..

Bloga giren kisi sayisini gosteren sayaci eklememis olsam beni kimse ziyaret etmiyor diye bunalima girerdim yahu. Neden kimse yorum birakmiyor ki. Ben genelde gezdigim sitelerde yorum birakmayi cok seviyorum ama sanirim sadece gezinmekle yetinen de cok kisi var aramizda. Heyy sessiz topluluk, size sesleniyorum :) Bir yorum birakin, yazdiklarini begendik ya da begenmedik deyin, sunlar hakkinda yaz deyin. Di mi ama :)

Ben simdi tekrar Matlab'a doneyim, analizlerime devam edeyim. Bu arada bu ayki etkinligin konusu yoresel yemekler.. Ben de anne ve baba tarafindan Erzincanli oldugum icin Kete denemeyi dusunuyorum. Daha once hic yapmadim. Becerebilir miyim emin degilim. Esimin annesi de Artvin'li, baba tarafindan da Yunanistan gocmeni. Artvin tarafindan da Silon denemeyi dusunuyorum. Ama umarim ikide iki fiyasko olmaz benim icin :) neyse cumaya kadar dediklerimi yapmam lazim, birini bugun birini yarin denerim artik.

Bu arada yaz geliyor malum, ben de Turkiye'ye izine gitmeden once kilo vermek istiyorum. Benim bu kilo verme istegim kronik ama. Yilda 8-10 defa ortaya cikar. Ne guzel dugunden once azmedip 5-6 kilo vermistim, simdi gene azmetme zamani. Yurtdisinda yasamak bana yaramiyor hep kilo aliyorum. Neyse bu aralar karar verme asamasindayim. O yuzden yediklerime dikkat etmeye basladim. Bir de su Leonidas (cikolataci ) ve waffle cilar olmasa hersey daha kolay olacak :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ben sizi hemen hemen hergun ziyaret ediyorum, fakat kac defa birseyler yazmak istedim ancak birturlu mesaj atmayi beceremedim, simdi tekrar deneyecegim
Dilek

Adsız dedi ki...

merhaba Evren, bildigin Kayseri yemeklerini bizimle paylasirsan seviniriz.. tesekkurler

Adsız dedi ki...

sayfanızı ziyaret ettim.çok güzel elinize sağlık.sayfanızı linklerime ekliyorum
sevgiyle kalın
nunubella

Adsız dedi ki...

az önce linklerime ekledim
nunubella

Evren Yasa dedi ki...

Bugun gelen yorumlara cok sevindim. Tesekkur ederim hepinize. Dilekcim, sayfayi ziyaret ettigine cok sevindim. Mesaj biraktigin icin de saol, sizlerin dusuncesi cok onemli benim icin, yazdiklarim hakkinda fikirlerinizi merak ediyorum.

Ismini paylasmayan arkadas, bildigim kayseri yemekleri demissin ama ben Erzincanliyim o yuzden kayseriden bir tek manti biliyorum. O da cok leziz zaten :) ama ogrenip denemeye calisirim tabi.

Nunubella, linklerinize eklediginize cok sevindim, tesekkur ederim. Herkese sevgiler tekrar..

Evren Yasa dedi ki...

Linklerine eklemene sevindim Ipek, cok saol. Bu arada hazirladigin dogumgunu speti cok orjinal olmus, yabancilar icin gercekten el yapimi seyler cok onemli.

Nilüfer dedi ki...

:) yazınızı okuyunca güldüm çünkü ben de sayacı eklemeseydim bunalıma gircektim.. Kimse yorum yazmıyor.
Fırsat buldukça ben size yazarım merak etmeyin en az 1 kişi olur :)
niluferile.blogspot.com