Pazar, Nisan 30, 2006

Haftasonu - 2

Dun cilekli ilk denememi yaptim, cok mutluyum :) Isim annesi de benim. Cilekli kokotoplar.. Esim de hemen sordu, bir yerden mi yaptin yoksa sen mi buldun diye? Cok begendigini soyledi. Ozellikle hindistancevizi sevenler icin guzel bir tatli oldugunu soyleyebilirim. Yalniz sadece 1-2 tane yemek lazim. Epey kalorili bir tatli oldu. Ama tarif ve fotograflar 15 Mayis'ta..

Haftasonu da boylece gecmis oldu. Dun Leuven icinde gezdik, hava cok guzeldi. Bahar her gecen gun geldigini daha cok hissettiriyor. Agaclar rengarenk, pembenin her tonunu bulmak mumkun. Ortak yasam alanlarina laleler ve baska baska cicekler dikmisler. Buradaki belediyeler gercekten iyi calisiyor. Bahar geldigi icin her yeri ciceklerle donattilar. Cok da zevkli yapilan calismalar. Fotograf makinamizi almayi unuttugumuz icin maalesef fotograf cekemedik.

Bugun de ben kendi ofisimde, esim kendi ofisinde calisiyoruz. Ikimizin de bir sunumu var yapmamiz gereken. Hemen hemen tamamlamak uzereyim, biraz da konusma kismina calistim mi tamamdir. Tezimi yazmadan once en son neler yaptim diye bakacagiz. umarim iyi elestiriler alirim.

Haftasonu icin yazacaklarim bunlar, umarim herkes keyifli bir cumartesi pazar gecirmistir.. Sevgiyle..

2 yorum:

Sofralarimiz dan dedi ki...

Ilkbahar Pembe, Yaz Yesil, Kis Beyaz- Gri, Sonbahar Sari-Gri bana bu renkleri cagristiriyor :)

ben cilekle ne yapabilecegimi dusunmedim daha, zaten isin en sonuna geldikden sonra acele yetistirmeye calisanlardanim ..

Evren Yasa dedi ki...

Ben de en basinda oturup kafa patlatip sonunda bambaska seyler yapanlardanim, kismet diyorum artik :)