tag:blogger.com,1999:blog-23727817.post115225922721387629..comments2023-10-20T12:14:57.492+02:00Comments on annemin mutfak kokusu: Cikolata Soslu Limonlu PeypastaEvren Yasahttp://www.blogger.com/profile/17279292638834341736noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152703656493894572006-07-12T13:27:00.000+02:002006-07-12T13:27:00.000+02:00damak tadi, cok guldum yazdiklarini okurken, goren...damak tadi, cok guldum yazdiklarini okurken, goren gozlerin guzelliginden kaynaklaniyor soyledikleriniz, tesekkurler.. Sironu henuz denemedim, bu ara tezdi, kosturmacaydi cok is vardi.. ancak bitirdim, bundan sonra denerim ama.Evren Yasahttps://www.blogger.com/profile/17279292638834341736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152695566749408792006-07-12T11:12:00.000+02:002006-07-12T11:12:00.000+02:00Kekin gerçekten harika olmuş canım,ayrıca ortadan ...Kekin gerçekten harika olmuş canım,ayrıca ortadan fay hattının geçmeside daha bir hoş yapmış inan bana.sanki isteyerek yapılmış gibi.Yinede senin ellerine sağlık çok lezzetli bir keke benziyor bence.Acaba sironu denedin mi merak ettimde.<BR/>çok selam,sevgiler<BR/>Gül<BR/>www.damak-tad.blogspot.comDamak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152684224485652142006-07-12T08:03:00.000+02:002006-07-12T08:03:00.000+02:00Cok tesekkur ederim Yildizcaa, begenmenize cok sev...Cok tesekkur ederim Yildizcaa, begenmenize cok sevindim ben de.Evren Yasahttps://www.blogger.com/profile/17279292638834341736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152614343928538992006-07-11T12:39:00.000+02:002006-07-11T12:39:00.000+02:00tariflerinize bayılıyorum, bu nedenle sizi blogumd...tariflerinize bayılıyorum, bu nedenle sizi blogumda linklerime ekledim, sevgilerle, görüşmek üzere.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152518905628354952006-07-10T10:08:00.000+02:002006-07-10T10:08:00.000+02:00Defnecim, ben de oyle diyordum, bir turlu cesaret ...Defnecim, ben de oyle diyordum, bir turlu cesaret edemiyordum, son zamanlarda denedim butun yaptiklarimi ve gercekten cok sevdik, nedense bana hep tutturmasi zormus gibi geliyor ama sonuc cok guzel oluyor.Evren Yasahttps://www.blogger.com/profile/17279292638834341736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152518845181966892006-07-10T10:07:00.000+02:002006-07-10T10:07:00.000+02:00Vintage'im buralara yolun duserse gel yapayim heps...Vintage'im buralara yolun duserse gel yapayim hepsinden, caninin istedigi gibi tat hepsini, sen de benim gibi tatli duskusun sanirim.Evren Yasahttps://www.blogger.com/profile/17279292638834341736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152362702364180662006-07-08T14:45:00.000+02:002006-07-08T14:45:00.000+02:00bundanda istiyorumyapmazsan yine aglarim herkesede...bundanda istiyorum<BR/>yapmazsan yine aglarim <BR/>herkesede soylerim <BR/>evren bana yapmiyo bende hayata kusuyorum derim :))))))))))vintage biscuithttps://www.blogger.com/profile/15262395618063459687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152301645289928962006-07-07T21:47:00.000+02:002006-07-07T21:47:00.000+02:00Evrencigim, harikasin. Hizina yetisemiyorum, masal...Evrencigim, harikasin. Hizina yetisemiyorum, masallah!! Ben "peypasta" hic denemedim, birgun cesaretimi:)) toplar denerim herhalde. Bogurtlenli turta da muthis. Ben bu siralar evdeki toparlanma islerinden istifade bosladim mutfagi, bir de oyle sicak ki burasi, mutfaga girmek klimaya ragmen cesaret istiyor:). Ellerine saglik.Defnehttps://www.blogger.com/profile/02032055936742320180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152278044951136072006-07-07T15:14:00.000+02:002006-07-07T15:14:00.000+02:00Teşekkürler arkadaşlar, bir dahaki sefere onları d...Teşekkürler arkadaşlar, bir dahaki sefere onları deniyeyim bari çünkü mascarpone i ben pek sevmedim....Yesimhttps://www.blogger.com/profile/09975730505725607993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152267017711696442006-07-07T12:10:00.000+02:002006-07-07T12:10:00.000+02:00Ipekcim simdi baktim senin gonderdigin linke, ama ...Ipekcim simdi baktim senin gonderdigin linke, ama burada yok o peynirden. Ama dedigin gibi ricotta var. Ben denemistim ama ricottanin aromasini hic sevmemistim. Daha farkli tuzsuz peynirler de var. Genelde philedelphia falan da kullaniyorduk biz kanada'da basarili sonuclar veriyordu peypasta icin. Tiramisuda da olur heralde. Ben Delhaize'in kendi markasi krem peynir kullandim, sonuc cok Evren Yasahttps://www.blogger.com/profile/17279292638834341736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152262995354890762006-07-07T11:03:00.000+02:002006-07-07T11:03:00.000+02:00Sorma, epey uzuldum ama ilk basta gorunce, bir de ...Sorma, epey uzuldum ama ilk basta gorunce, bir de panikle herseyi birbirine karistirdim ama en sonunda guzel gorunuslu, tadi guzel birseyler cikti ortaya resmen kocaman bir yarikti yani benimki, catlama falan degildi yesimcim :)<BR/>Mascarpone aslinda cok guzel bir peynir, biz kaymak yerine de kullaniyoruz, tuzsuz oldugu icin recelle falan cok guzel oluyor, ama belki alisik olmadigin icin tadi Evren Yasahttps://www.blogger.com/profile/17279292638834341736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23727817.post-1152262557631080062006-07-07T10:55:00.000+02:002006-07-07T10:55:00.000+02:00Gerçekten iyi toparlamışsın : ) Ben de dün akşam y...Gerçekten iyi toparlamışsın : ) Ben de dün akşam yemeğe gelen arkadaşlarımız için tiramisu yaptım, ve TR de labne kullanırken burda mascarpone kullandım ama benim de tiramisunun kreması soğumaya başlayınca çatladı biraz. ben de kakao serperek olayı çözdüm. Bu arada ilk defa mascarpone kullanarak pasta yaptığım için tadı bana biraz yavan,fazla yağlı gibi geldi acaba labne yerine geçebilecek başka Yesimhttps://www.blogger.com/profile/09975730505725607993noreply@blogger.com