Daha onceden firinda kabakli mucverin tarifini buraya yazmistim. Ayni tarifi uyguladim ama hepsini tek kapta pisirmek yerine, kucuk kucuk porsiyonlara ayirdim bu sefer ve sonucta daha memnun kaldim. Cunku boylece cok daha iyi pistiler ve kabardilar. Hatta belki yumurtalarin beyazlari ayrica cirpilsa sonuc daha iyi bile olabilir. Ben normal mucver yapar gibi butun malzemeleri karistirip, kaplari yaglayip herbirinin dortte ucu dolacak sekilde koydum. Lezzet olarak da gayet guzellerdi.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
2 yorum:
Evrencigim, nefis gorunuyorlar. Biz seviyoruz mucveri ama boylesini hic denemedim. Kucuk kaplarda deneyecegim bir dahaki sefere ben de, cok sirinler ayrica. Ellerine saglik. Mantarli tarifi de evdeki mantarlari degerlendirmek icin denemeyi dusunuyorum, fikir verdin bana, tesekkurler.
Sevgiler.
tesekkurler defne, hem sunumu guzel hem de dedigim gibi lezzeti daha guzel oldu boyle. ben artik elimden geldigince kizartmadan yapiyorum, hatta patliani bile firinda kozleyip oyle karniyarik yapiyorum, lezzeti de hic degismiyo bence.
Mantardaki besamel sos da benim bugune kadar yedigim en guzel besameldi, umarim denersen bizimle de paylasirsin.
Yorum Gönder