Gercekten cok lezzetli bir tarif bu, ozellikle hamurunun yumusakligina, dokusuna bayildim ben. Icinde ufak tefek degisiklikler yaptim. Inciri butun koymak yerine, once ilik suda yikadim, saplarini kestim, 5-6 parcaya ayirdim ve sutle o sekilde pisirdim. Yarim bardak da dovulmus ceviz ekledim. Icinin dolgusunun bol oldugu hamurislerini seviyorsaniz (esim gibi) o zaman incir sayisini iki katina cikarmak iyi olabilir. Benim damak tadima son derece uygundu. Sibelcim, bu guzel tarif icin tesekkurler.. Tarifini gormek isteyenler Sibel'in Kahvesi'nde bulabilirler..
Afiyet olsun.
1 yorum:
Cok sevindim Ipekcim, Paris cok guzel olmustur eminim ki. Bizim de oyle bir planimiz var ama kimbilir ne zaman? :) Sibel'in poncinler gercekten harika oluyorlar, ben rejimden ciktigimda bir ara gene yapicam :) Icinde recelle de guzel olur bence.
Yorum Gönder