Sayfalar

Pazar, Şubat 04, 2007

Ilk seker hamuru denememiz


Kucuklugunden beri pastaci olmak isteyen ama simdi gida muhendisligi uzerine biyo muhendislikte doktora yapan burada tanistigim ayni mutfak zevklerini paylastigim arkadasim Ozlem'le pazar gunumuzu degerlendirme aracimizi goruyorsunuz..

Tarif sonradan gelecek..

13 yorum:

  1. İlk deneme için gayet başarılı... Çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık.

    Seda
    tarifname.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Evren'cim valla ilk deneme için çok başarılı olmuş, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. bence içide dışıda çok güzel olmuş.ellerinize sağlık süper

    YanıtlaSil
  4. Kizlar cok tesekkurler guzel sozleriniz icin, insallah daha baska seker hamurlarlu pastalar da burada olacak yakinda calismalarimiz devam edecek :)

    YanıtlaSil
  5. ellerinize saglik pasta okadar güzel duruyorki, insanin cani cekiyor :=))

    http://baharyeli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. sevgicim imkan olsa da bir dilim uzatabilsem, hala var evde :)

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Şeker hamuru insanda bağımlılık yaratıyor :) devamını bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  8. tarifini dört gözle bekliyorum.bende şeker hamurunu evde yapmak istiyorum.tarifleriniz hep tutuyor.emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Evrencigim, deneme boyle olursa ilerde pratik kazandikca kimbilir nasil guzel tasarimlar ortaya cikacak. Simdiden sabirsizlikla bekliyorum. Ellerinize saglik. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Sevgili tulosh ve nezaket cok tesekkur ederim, insallah devami gelecek bu tur calismalarin, ama ben seker hamurunun tadini cok sevmedigim icin yerken direkt ayirdim hem benim hosuma gitmedi hem de 750 gr pudra sekerinin icinde oldugunu dusundukce cok gereksiz geldi :) o yuzden biraz dusunduruyor beni bu o kadar ugrasip sonra cope atma durumu..

    Anonymous, tarifleri begenmene cok sevindim, emin olmadan buraya yazmamaya calisiyorum genelde.. pastaci burcunun seker hamurunu seker miktarini 750 gra indirmis olarak direkt kullandik ama belcikadaki pudra sekerleri ile turkiyedekiler farkli olabilir, yavas yavas eklemeni oneririm sekeri. kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  11. Ohooo ozlemistik, nerelerdesin diyordum icimden :) Eline saglik pek guzel gorunuyor yanliz benim bu seker hamuru ile ilgili endiselerim var, daha once Lama'nin sitesinde de konusmustuk yanlis hatirlamiyorsam, o gida boyalari karsinojen! O yuzden hoslasamadim onlardan ben... Bildik usul krema surmek bana daha saglikli imis gibi gelmekte! Ama bunun da gorunumu cok hos...Karar sizlerin artik ne diyeyim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. coook guzel ve nefıs bır pasta ellerınıze saglık sevgıler..

    YanıtlaSil