Kucuklugunden beri pastaci olmak isteyen ama simdi gida muhendisligi uzerine biyo muhendislikte doktora yapan burada tanistigim ayni mutfak zevklerini paylastigim arkadasim Ozlem'le pazar gunumuzu degerlendirme aracimizi goruyorsunuz..
Tarif sonradan gelecek..
İlk deneme için gayet başarılı... Çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSeda
tarifname.blogspot.com
Evren'cim valla ilk deneme için çok başarılı olmuş, ellerinize sağlık...
YanıtlaSilbence içide dışıda çok güzel olmuş.ellerinize sağlık süper
YanıtlaSilKizlar cok tesekkurler guzel sozleriniz icin, insallah daha baska seker hamurlarlu pastalar da burada olacak yakinda calismalarimiz devam edecek :)
YanıtlaSilellerinize saglik pasta okadar güzel duruyorki, insanin cani cekiyor :=))
YanıtlaSilhttp://baharyeli.blogspot.com
sevgicim imkan olsa da bir dilim uzatabilsem, hala var evde :)
YanıtlaSilEllerinize sağlık çok güzel olmuş. Şeker hamuru insanda bağımlılık yaratıyor :) devamını bekliyoruz..
YanıtlaSiltarifini dört gözle bekliyorum.bende şeker hamurunu evde yapmak istiyorum.tarifleriniz hep tutuyor.emeğinize sağlık.
YanıtlaSilEvrencigim, deneme boyle olursa ilerde pratik kazandikca kimbilir nasil guzel tasarimlar ortaya cikacak. Simdiden sabirsizlikla bekliyorum. Ellerinize saglik. Sevgilerimle
YanıtlaSilSevgili tulosh ve nezaket cok tesekkur ederim, insallah devami gelecek bu tur calismalarin, ama ben seker hamurunun tadini cok sevmedigim icin yerken direkt ayirdim hem benim hosuma gitmedi hem de 750 gr pudra sekerinin icinde oldugunu dusundukce cok gereksiz geldi :) o yuzden biraz dusunduruyor beni bu o kadar ugrasip sonra cope atma durumu..
YanıtlaSilAnonymous, tarifleri begenmene cok sevindim, emin olmadan buraya yazmamaya calisiyorum genelde.. pastaci burcunun seker hamurunu seker miktarini 750 gra indirmis olarak direkt kullandik ama belcikadaki pudra sekerleri ile turkiyedekiler farkli olabilir, yavas yavas eklemeni oneririm sekeri. kolay gelsin.
Evren'ciğim SOBEEEE:-)
YanıtlaSilOhooo ozlemistik, nerelerdesin diyordum icimden :) Eline saglik pek guzel gorunuyor yanliz benim bu seker hamuru ile ilgili endiselerim var, daha once Lama'nin sitesinde de konusmustuk yanlis hatirlamiyorsam, o gida boyalari karsinojen! O yuzden hoslasamadim onlardan ben... Bildik usul krema surmek bana daha saglikli imis gibi gelmekte! Ama bunun da gorunumu cok hos...Karar sizlerin artik ne diyeyim :) Sevgiler...
YanıtlaSilcoook guzel ve nefıs bır pasta ellerınıze saglık sevgıler..
YanıtlaSil