Pandispanya su tariften alindi. Gercekten her seferinde memnun kaldigim bir tarif bu. Uzun zamandir da hep ayni tarifi yapiyorum zaten. Hem islak, hem lezzeti yerinde bir pandispanya oluyor. Bazen icine bir kasik badem unu ekliyorum, bir kasik un cikarip.. Bazen ikiye, bazen uce kesiyorum. 20 cm'lik kalipta pisirip kalin pandispanya ile pasta yapmayi daha cok seviyorum.
Icine de krema ile cirpilmis krem santi ve ahududulari yerlestiriyorum. En disina da cok ince bir kat krem santi surup buzdolabinda bir gece bekletiyorum. Ertesi gun, servisten birkac saat once de bir kat daha krema suruyorum ama bu sefer daha dikkatli ve ozenli suruyorum. Susleme isini de bu asamada hallediyorum. Bu pasta icin cok susleme yapamadim. Sadece ustune 50 gr cikolatayi 50 ml cig sut kremasi ile eritip doktum ve file bademleri rastgele serpistirdim. Cok ozelligi olan bir pasta degil ama gene de paylasmak istedim.
Çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilHarika görünüyor bu pasta..
YanıtlaSilbence de harika olmuş. Özellikle görüntüsü bile yeter:)
YanıtlaSilBence çok güzel görünüyor ellerine sağlık
YanıtlaSil