Malzemeler
1 tavuk gogsu
10 adet kornison tursu
3-4 adet jalepeno tursusu (ya da aci biber tursusu da olur)
Yarim demet ince kiyilmis dereotu
Yarim cay bardagi ince kiyilmis maydanoz
3-4 yemek kasigi mayonez
Tuz, karabiber
3-4 yemek kasigi misir
Yapilisi
Tavuk gogsu haslanir, ince didilir. Sogumasi icin kenara alinir.
Tursular minik minik dogranir. Misir, ince kiyilmis otlar, didilmis tavuk eklenir. Istege bagli tuz ve karabiber serpilir. En son mayonez eklenir ve karistirilir.
Afiyet olsun.
Ellerıne sağlık tek kelıme ile nefis...
YanıtlaSilbayilirim! cok severim bu salatayi ellerine saglik!
YanıtlaSilellerine saglık canım afiyet olsun..
YanıtlaSil