Perşembe, Mayıs 04, 2006

Annemin Eserleri

Bunlarin bir cogunu ne yazik ki ben yakindan goremedim, ama hepsine bayildim. Daha once yazmistim annem 50sinden sonra resim yapmaya basladi ama cok yetenekliymis meger. Kucukken benim de yetenegim vardi, cok guzel seyler cizerdim ama ustune gitmeyince koreldi sanirim, artik resim kabiliyetim sadece gerektiginde birseyler anlatmama yardimci olacak kadar var. Tabi bir de universitedeki Teknik Resim dersimiz de beni resimden sogutmus olabilir :) Ama annemin yaptiklarina baktikca cok duygulaniyorum, gururlaniyorum. Ogretmeninin de annemin gelisimine katkisi cok buyuk, hem de cok severek gidiyor kursa, ogretmenini de cok seviyor. Yazin gittigimde tanismayi ben de cok istiyorum hep annem mi benim velim olacak bu sefer de ben ogreneyim bakalim bizim ogrencinin durumu nedir sinifta :) Hemen annemin yaptiklarini asagiya ekliyorum. Canim annecim, yetenekli annem benim, seni cok seviyorum.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba

Annenizin resimleri çok güzel olmuş. Heleki 50 yaşından sonra bu işe başlaması harika. Bende evlenmeden önce bir atölyeye devam ediyordum. Ama evlenince kendime zaman ayıramıyorum eskisi gibi. İnşallah bende bir gün yeniden başlarım.Herkes annesiyle gurur duyar. Anneler hep özeldir. Ama hayata bu kadar bağlı bir anneye sahip olmanın da başka bir büyüsü vadır heralde. Bu açıdan çok şanslısınız... FATOŞ

Adsız dedi ki...

Anneni, 50 yaşından sonra kendisindeki yeteneği ortaya çıkardığı ve bu kadar güzel eserler yaptığı için senin aracılığınla kutlamak isterim. Resimlerin her birine bayıldım gerçekten.
Bu kadar yetenekli ve cesaretli bir anneye sahip olduğunuz için gerçekten de çok şanslısınız :-)

Özlem

Evren Yasa dedi ki...

Ozlem ve Fatos, yazilarizla beni sunumumdan once cok mutlu ettiniz, anneme soyledigimde yazdiklarinizi eminim o da cok mutlu olacak. Gercekten cok sansliyim annem gercekten cok ozel, cok farklidir. Beni elimden tutup, herseye surukleyen de olmustur. Yesil gozlum o benim, annecigimi cok da ozledim yaaa :(

vintage biscuit dedi ki...

bunlar süperrrr . doyamadım

Yesim dedi ki...

Ben de çok beğendim Evrencim, sanki yeni başlamış biri gibi değil de kırk yıllık ressam gibi söyliyim valla : )) Annene tebriklerimizi ilet...

Adsız dedi ki...

merhaba
annenizin resimleri cok guzel olmus. duz cizgi cizemeyen ben resim yapanlara hep imrenmisimdir zaten...

bu arada siz de mi bizim gibi belcika da yasiyorsunuz?

biz brukseldeyiz,
asgidaki adres de benim blogum

sevgiler
pia

http://piadan.blogspot.com/

Evren Yasa dedi ki...

Tesekkurler hepinize yorumlar icin, anneme aksam telefonda guzel yorumlardan bahsettim cok mutlu oldu, tesekkur etti o da. Pia ben de belcikada yasiyorum 2005 agustostan bu yana, Leuven'deyiz. Senin siteni ziyaret ettim, hos paylasimlar..

Adsız dedi ki...

Canım kızım bende seni çok özlüyorum. Bana yazdıkların için teşekkür ediyorum. Beni yaşama bağlayan sadece resimler değil dünya tatlısı kızlarım. Onlarla her zaman gurur duyuyorum.
Seni çok seven Annen

incikboncuk dedi ki...

resimleri görünce önce bir şaşırdım. Ama annen adına çok sevindim, yaş olayına kapılmadan hayata bu kadar bağlı olması öok özel bir şey. Blogunu keşfettiğime çok sevindim, takip listeme ekledim.

Adsız dedi ki...

DÜnyada eşi benzeri bulunmayan biricik annenin öncelikle şimdiden anneler gününü kutlar ve bu güzel resimler için anneni yürekten tebrik ediyorum. Allah annene sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin.
Aminnnnnn

Unknown dedi ki...

merhaba;
annenizi tebrik ediyorum yaptığı resimler gerçekten çok güzel ve emek isteyen bir iş ve tabii ki de yetenek olmazsa olmazlardan.
benim de kardeşim çok güzel resim yapar ama ben sadece çöp adam çizebiliyorum:))))
blog sayfanı yeni buldum en başından beri okumaya başladım.
çalışmalarında başarılar dilerim.