Perşembe, Haziran 08, 2006

Yardimmmm!

Herkese selam,

Benim tatil konusunda sizden bir konuda yardima ihtiyacim var: tatilde Kackarlara gitmeye karar verdik, ancak cok uzak oldugu icin Trabzon'a kadar ucakla gidelim, sonrasi icin de otobusle Rize'ye geceriz diye dusunduk. Benim ogrenmek istedigim Rize'ye Trabzon'dan giden otobusler, nereden kalkiyor ne siklikla var bir de ucret olarak ne kadar? Bilen, oralarda yasayan birileri varsa cok sevinirim.

Sevgiler..

2 yorum:

Sibel dedi ki...

Evrencim, ben Kaçkarlara gitmiştim ama farklı bir güzergah izlediğim için gidiş konusunda sana pek yardımcı olamayacağım sanırım. Ben Ankara'dan Rize'ye otobüsle gelip oradan grupla buluşacağımız Ardeşen'e geçmiştim. Ertesi gün de oradan alındık (tura katılmıştım ben) ve doğrudan yürüyüşe başlayacağımız yaylaya gittik.

Muhlama yemeyi unutmayın, zirve yapmayı düşünüyorsanız vazgeçirmeye çalışanları dinlemeyin, bir de o nefis Kaçkar balından bol bol yiyin derim:) Aa bir de fındıklı pestil alın Rize'den! Başka bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım (uzun oldu biraz, mail atayım dedim ama adresini göremedim, neyse:)

Evren Yasa dedi ki...

Cok tesekkurler Sibel. Bu sefer gidisimizde zirve yapmayi dusunmuyoruz dogrusu, ekipman eksikligimiz var. Ama belki bir dahaki sefere :)
Tavsiyelerine uyacagim, cok saol verdigin bilgiler icin.