Cuma, Temmuz 14, 2006

Bruksel Bulusmasi

Sevgili blog okuyuculari,

Uzun zamandir dusunuyorduk aramizda ama benim savunma, sinavlar falan derken bir turlu organize edemedik. Diyorum ki Bruksel ve cevresinde yasayan blog kizlari olarak tanissak artik. Biz zaten Yesim'le bunu gerceklestirdik ama benim bildigim kadari ile Pia var, Gul var bu cevrede yasayan.. Hatta baskalari bile vardir henuz haberdar olmadigimiz. Belki Ipek bile gelir Hollanda'dan :) Hafta ici ya da hafta sonu Bruksel merkez sanirim herkes icin daha uygun olur. Kimler gelmek istiyor ve ne zaman neresi uygun diye yazarsaniz buraya, birseyler ayarlamaya calisiris sonrasinda. Hatta gelebilecek ya da gelmek isteyen blog sahipleri bunu kendi bloglarinda da yazarlarsa belki daha fazla kisiye ulasmis oluruz.

Benim soyleyeceklerim bunlar, haberlerinizi bekliyorum.. En erken haftaya carsambadan itibaren bir gun secelim ki katilmak isteyenlerin de haberi olabilsin. Simdiden heyecanlandim bile ben!!!!

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba :) Ben Brükselde yaşamıyorum ama sitenizi çok beğendim, ara sıra uğrarım artık. Bana da buyrun derim.

Selin.

vintage biscuit dedi ki...

oo KIZLAR BULUSUN
SONRA FOTOLARI KOYUN BURAYA BIZDE GORELIM :))))))

elcinin_mutfagi dedi ki...

Birden ben bile heyecanlandim:) keske almanya dakilerde bir bulusma yapsa diye gecirdim icimden ne güzel olurdu:) insallah en yakin zamanda bulusmak nasip olur sizlere bizlerede artik güzel haberleri verirsiniz:) bu arada blogunu ilk defa ziyaret ediyorum cok hosuma gitti bundan sonra takip ettiklerimin arasinda sende varsin..görüsmek üzere

Evren Yasa dedi ki...

Cok guzel yorumlar gelmis ama bruksel cevresinden pek bir ses cikmamis :( en kotu ihtimalle biz artik Yesimle bulusuruz :)

Evren Yasa dedi ki...

Selin caglayan, blogunuza ugradim cok hos bir dizayniniz var, gercekten hosuma gitti. tarifler de cok cekici..

Elcin, uzun zamandir blogunda yazmiyorsun ama yorum biraktigini gormek cok mutlu etti beni. tesekkur ederim, ben de senin takipcilerdenim.

Vintage'im, fotograf cekeriz bulusabilirsek :) ama baksana bruksel cevresi tembel cikti. :))

Yesim dedi ki...

Evrencim, biz buluşuruz tabi sen merak etme :)

Pia dedi ki...

walla super olur da nasil olur acep

Evren Yasa dedi ki...

Walla Ipekcim, bizim bu taraflar da aslinda bruksele cok yakin, ben otobusle 1 saatte gidiyorum. Neyse simdi elde var Yesim, ben, ve uygun olursa Ipek. Piacim, eger sen de gorusmek istersen bizimle, gun ve yer kararlastiririz, hepimize uygun, sonra da gorusuruz. aslinda o kadar zor degil. Mesela bana haftaici daha uygun gozukuyor, cunku turkiyeye gitmeden once iki haftasonumuz kaldi ve onlari da evde boya badana yaparak kullanmayi dusunuyoruz.

Pia dedi ki...

evrencim bulusma icin ayrintilari konusmak uzere sana ulasabilecegim bi mail adresin var mi?

Evren Yasa dedi ki...

Benim e-mail adresim evren.bal@student.kuleuven.be, buradan bana mail atabilirsiniz, piacim sen de bana yaz, ben sonra hepinize ortak bir e-mail atarim. Cok heyecanlandim, cok guzel olacak!

Evren Yasa dedi ki...

Ipekcim, dediginde haklisin, 3 saat epey uzun. Bir dahaki bulusmamizi olmazsa antwerpende yapariz, eslerimizle birlikte de olabilir, o zaman siz de kolaylikla gelebilirsiniz, o da antwerpen zirvesi olur hem :)

Evren Yasa dedi ki...

Son duruma gore, bu hafta icinde bruksel zirvesi gerceklesecek efendim. Zaman ve mekan tesbiti icindeyiz, ilgilenenlere duyurulur.