Çarşamba, Ekim 04, 2006

Sari guller..

Sari guller ayrilik demek.. Evet ama ben sadece bu gulleri cok sevdigim icin buraya koymak istedim. Yoksa hicbir manasi yok :) Gercekten cok iyiyim, disarda gunes de var, oglen yuruyusumu de yaptim.


Ben bu gulleri cok sevdim, umarim siz de seversiniz. Bu arada aklima ne geldi simdi? Coook eskilerde Sehnaz Tango diye bir dizi vardi. Sehnaz en cok sari gulleri severdi.. Cogu insan icin ayriligi ifade etse bile, Sehnaz icin ask demekti sari guller.. Buyuk kizi Gulsen'i cok severdim. Akli basinda, mantikli bir kizdir.. Bir de sesini cok severdim Gulsen'in.. Cok tatli tatli konusurdu.. Muhsin'di galibe Erdal Ozyagcilar'in dizideki ismi de.. Sorumsuz ama sevecen biriydi o da.. Ailenin, cocuklarin sorumlulugunu tasiyamayan bir ask adamiydi.. Perran Kutman'i en cok o dizide sevdim ben..


7 yorum:

Adsız dedi ki...

Evren'cim güller çok güzel ama sarıgül ayrılık demekti yanlış anımsamıyorsam sen galiba Türkiye'yi çok özlemişsin kendine iyi bak Ebru

Evren Yasa dedi ki...

Ebrucum sari gul ayrilik demek haklisin ama bunlarin turkiye ile alakasi yok :) ben ev icin almistim, cok hosuma gitti renkleri, o yuzden paylasmak istemistim.

Adsız dedi ki...

Ne güzel güller böyle, bende bi anda sarı gülleri görünce ayrılık geldi aklıma, aman amann sakın;)) güller kadar güzel olman dileğiyle.))

Evren Yasa dedi ki...

Yok yok pembeli, ayrilan kavusan yok, asayis berkemal :)

Pınarın Kulubesi dedi ki...

merhaba
benimde en sevdiğim gül rengidir. Sarıdan ziyade turuncuya yavruağzına çalan gül rengi. Hepsinden farklı, özgün, bilge aynı zamanda güzel
Türkiyede çok fazla bu renge rastlamak mümkün değil maalesef.. Avrupada ise kırmızı ve beyazdan ziyade farlı tonlarda çeşit çeşit gül demetleri var çok güzel..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Evren'ciğim,
Benim hiç böyle inançlarım yoktur,güllerin her rengide muhteşemdir.Türkiye'de Pınarın da dediği gibi çok farklı renklere rastlamak mümkün değil zaten.Her cumartesi bir demet mutlaka anneme alırım ana kız güllere ve çiçeklere düşkünlüğümüz fazladır.Canım krabiyen harika olmuş oraya yorum yazamadım neden se açılmadı.
Şehnaz Tango harika bir dizi idi,bütün karakterlerde muhteşemdi.Ne yazıkki ona benzer disiler yok artık.
Sana ve ailene çok güzel bir hafta sonu diliyorum.Sevgiyle kal daima.

Ferhanca dedi ki...

Evrencım, gul deyınce aklıma aşk gelır ,rengı fark edermi.bende sarı rangi çok seven biri olarak favorım sarı guller çiçeklerın her rengı guzel .sevgılerFERHAN