Çarşamba, Nisan 04, 2007

Son modellemeler

Tamamen kendim icin yaptigim hicbir ozel alet kullanmadan yaptigim modellemeler bunlar.. el aliskanligi icin.. o yuzden renklendirmeden kullaniyorum marzipani.. kesinlikle lezzet acisindan cok daha tatminkar.. bu arada gozler icin karabiber taneleri kullaniyorum.. Hem basit hem cok zaman almayan hayvan modellemeleri.. umarim begenir ve denersiniz..

Kullandigim aletler sadece kesme tahtasi, bicak ve kurdan..

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Evren'ciğim,
Dün sayfana girip sana bir türlü yorum yazamadım.Nedenini bilemiyorum canım.(belkide bana kızmıştır uzun zaman oldu neden gelmedin diye)
Devamlı kontrol etmeye çalışıyorum canım sayfanı..Hele son yaptıklarınız muhteşemdiler..Ne güzel birlik beraberlik içersinde bu kadar çeşitleri yapmanız ve bizlerle paylaşmanız.Ellerinize ve gönlünüze sağlık tatlılar.
Marzipanları çok iyi yapmışsın renklendirmeden şekil vermekle..Artık elin alıştı sanırım kimbilir ne kadar güzel şeyler çıkartırsın ortaya.))
Tatlım akşama senin Flantaart'ı deneyeceğim.Dün gece alt tabanını yapıp dondurucuya koymuştum bu akşam ise üzerini hazırlayıp pişireceğim.Umarım çok güzel olur..
Zira pastanın tadını bildiğim için birde sen yaptığın için gönül rahatlığı ile mükemmeliği yakalayacağımdan hiç şüphem yok.
Tek eksiğim vanilya cubuklarım olacak sanırım.Metro var ama oraya gidemeyeceğim için sadece suyunu kullanmakla yetineceğim.
En kısa zamanda sana bilgi veririm canım.
Birde aklım Özlem'in pastasında kaldı onu denemek istiyorum büyük bir heyecanla..
Canım seyahatiniz çok güzel geçmişe benziyor.Senin adına inan ben de çok mutlu oldum.Yine güzel kareler yakalamışsın.Teşekkürler tatlım..

Sevginiz bol olsun,kocaman öpüyorum seni..Gül/d.tadı

pecete dedi ki...

Çok şirin ve aynı zamanda çok şık olmuş... Bunları kuruduktan sonra gozundeki baharat durumuna göre baharatlığın üzerine yapıştırsak. Karabiber gözlü, karabiberlik üzerine gibi... Karışık anlattım galiba...

limoncicegi dedi ki...

Evrencim kedin cok guzel olmus, digerleri de guzel ama kedi baka bir guzel olmus. Gozlerini kapatip kafandakilerimi yapiyorsun yoksa cevre olan hayvan figurelerini mi kullaniyorsun ?

Evren Yasa dedi ki...

Sevgili Gul, cok tesekkur ederim uzun ve guzel yorumun icin. insallah flantaart guzel olur, ben cok memnun kaldim sonuctan ayrica bende de vanilya cubugu yoktu direkt bourbon vanilya sekeri kullandim.. sonucu merakla bekliyorum.

pecete anladim ne demek istedini guzel olur aslinda ama seramik hamurundan falan yapmak gerekir heralde, uzun sure dayanmaz saniyorum marzipan..

limon cicegi, tamamen gozlerimi kapatip yapiyorum desem yalan olur.. tabi gozlemliyorum, okuyorum.. cok arastiriyorum, modellemeler nasil yapilir inceliyorum, cevremdeki herseye yararlanabilir miyim acaba bir sekilde diye bakiyorum.. onlarin yarari oluyor saniyorum..

Adsız dedi ki...

Canım benim,
Şu anda sana iş yerinden yazıyorum.
Tartı akşam yaptım fakat tadına bakamadım.Aklım hep evde acaba nasıl oldu diye.))
Şimdi eve telefon açtığımda ise (aloo demeden) telefona çıkan gelinimiz hemen bana bu nefis bir tart olmuş ellerine sağlık dedi.))
Zaten tartın görüntüsü ise superdi ben üzerlerine çikolatalı bir kaç tane çilek koymuştum.Hemen sana yazıp bildirmek istedim neticeyi..))Teşekkürler canım teşekkürler..))
Sizlere güzel bir tatil diliyorum..Umarım hoşça vakitler geçirip bol bol eğlenirsiniz.

Güzel bir hafta sonu sizlerle olsun melek yüzlüm..

Adsız dedi ki...

Pardon canım yukarıdaki postu yazan benim.)))

Gül/d.tadı

Berceste dedi ki...

Çok şeker ve de sağlıklı görünüyorlar :) Eline sağlık. Şimdi okunacak günlüklere bir tane daha eklendi diyorsun yani :) Eh haydi bakalım, gezelim, görelim, tanıyalım...

Evren Yasa dedi ki...

gul cok sevindim herseyin guzel olmasina, bu aralar ben de yapayim flantaarti :)

Berceste, dedigin gibi sagliklilar :) gida boyasi yok, katki malzemesi yok :)

Bir gezi kesinlikle faydali bir link olacak bence, cunku herkes kendi kisisel izlenimlerini paylasacak, kolayliklari anlatacak.. ben de elimden geldigince sik yazmaya calisacagim ama bakalim..