Pazartesi, Ağustos 13, 2007

Antwerp'de bir konser

Cuma aksami Antwerp'de arkadaslarimiz tarafindan davet edildigimiz bir konsere gittik ve Turkce olmayan muzigi dinlemeyi bile sevmeyen benim icin bile gittigim en guzel konserlerden biriydi, yerimizde duramadik.

Konser Antwerpen Gipsy Ska Orkestra tarafindan ucretsiz olarak verilen bir konserdi.. Sahne superdi. Acik hava tiyatrosunu dusunun, sahne asagida, oturmak icin ayrilan yerler yarim daire seklinde yukseliyor.. Sahne ile oturma platformlari arasinda minik bir havuz var, fiskiyelerle sular fiskirtiliyor. Gercekten cok hostu..


Mekanin guzelliginin yaninda calan grup da cok hostu. Ska ve cingene muziklerini karistirmislar, bazi sarkilari yeniden yorumluyorlar. Bunlar arasinda Turkce soyledikleri "Artik Sevmeyecegim" de vardi.. Hatta Leylim Ley in muzigini bile kullanmislardi.. Kill Bill'de benim cok cok sevdigim "My baby shot me down - Bang Bang" isimli sarkiyi da yeniden yorumladilar.. Danslari da superdi.. Gercekten inanilmaz bir aksam oldu.. Belcika'daki arkadaslar icin yazmak istedim, denk gelirseniz kacirmayin..


Fotograflar flickr.com'dan..

4 yorum:

Yesim dedi ki...

Çok iyi ya, "artık sevmeyeceğim" ne güzel olmuş :) 29 eylülde brükselde konserleri varmış, ayarlayabilirsek gidelim bari, iyi ki haber verdin...

Evren Yasa dedi ki...

Yesimcim cok eglenceli bir konserdi, mutlaka gidin derim ben.

limoncicegi dedi ki...

pilavi olan kasigini daldirir, pilavi bulamayan gariban burnunu oynatir ... ben burada gariban oluyorum : (( eglenmis olman tek tesellim..

Evren Yasa dedi ki...

askolsun limoncicegi, uzuldum okuyunca yorumunu :) siz de ne guzel turkiyelerde geziyrosunuz.. biz burada gunese hasretken siz gunesten sikildiniz bu sene! resmen allahim gunes acsana da yansak diyoruz burada butun yaz yagmurluydu! insallah beraber de gideriz konserlere :)