Çarşamba, Ocak 09, 2008

Bizim Ailede Sanat

Bizim ailenin geneline bakarsaniz, oyle cok sanattan anlayan ya da sanata onem veren bir yonumuz olmamis hic. Ama icinde sanat atesi yananlarimiz da var elbette. Bunlarin ikisinden daha once bahsetmistim; sevgili annem elli yasindan sonra icindeki resim yapma yetenegini ortaya cikardi ve harika eserler yaratiyor. Ablam da kucuk yaslarindan beri tiyatrocu olmak istedigini soyler dururdu da kimse ciddiye almazdi ama yasi 3'le baslayan hanelerdeyken aylarca bos vakitlerini tiyatro kursunda ve yollarda gecirip gecen yaz ben de Istanbul'dayken sahnede alkislanmanin ne demek oldugunu ogrendi, yani diger bir deyisle sahnenin tozu yutanlarin arasina katildi..

Ailemizde oldugunu bilmekten gurur duydugum baska bir kisi de sevgili kuzenim Altan Bal.. Fotografcilikla ilgilenenleriniz varsa ismini duymus olabilirsiniz bile. Daha gencecik yasina ragmen bugune kadar aldigi odullerle yuzumuzu guldurdu, bizleri onurlandirdi. 3 yil once basladigi bir calismasini da yeni sonlandirmis, haberini Ntv'den ogrendim, cok mutlu oldum.. Eger Istanbul'daysaniz ve yolunuz duserse fotograf sergisine mutlaka ugrayin.. Eminim sonsuz guzellikte fotograflariyla ve guleryuzuyle karsilayacaktir sizi sevgili kuzenim..

3 yorum:

Gizem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Damak Tadı dedi ki...

Evren'ciğim,
Ne güzel sanatçı bir aileden geliyor olman..İster erken,ister geç hiç önemli değil.Önemli olan içinizdeki sanat aşkı..

Ayrıca kuzenini kutluyorum.Umarım bundan sonraki günlerinde adı farklı yerlerde duyulur inşallah..

Sana ve aile fertlerine kocaman başarılar canım..

Sevgilerle

filiz dedi ki...

merhaba Evren'cigim,
ben manti tarifi ararken senin sitene rastladim tesaduf buya. 6 ay oldu Kanadaya geleli daha once Hollandada kaliyordum, biturlu hamurunu tutturamadim herseferinde buzuluyor bide senin tarifini denicem insallah olur. Siteni bulduguma cok sevindim bulundugum eyalette hic turk yok.

Sevgilerimle

Filiz Tasdemir