Çarşamba, Ocak 16, 2008

Formasyon degisikligi :)


Bir sureligine guzel tatli tariflerinden uzak durmaya karar verdim. Artik resimdeki gibi catalima kilo kaygilari yerlesmesin istiyorum o yuzden de bir muddet, en azindan vucudum benden tatli istemeyene kadar pastadan, cikolatadan, tatli olan herseyden uzak durmak istiyorum. Esim birkac gunlugune yurtdisinda, o yuzden alisma donemini yalniz gecirmek icin en guzel firsat bu firsattir diyerek kollari sivadim. Bir evlilikte en olmayacak sey iki kisinin de tatliyi cok sevmesiymis, ben anladim..

Bu nedenlerden dolayi "Annemin Mutfak Kokusu" simdilik kendini saglikli yiyecekler hazirlamaya adapte etmeye calisiyor. Umarim sizlerin de sevecegi kolay, pratik ve lezzetli kalorisiz tariflerle en yakin zamanda burada olurum.. Artik bol kremali, sekerli, cikolatali pastalara son.. Somonlu, karnabaharli, brokolili yeni lezzetler burada olacak..

Sevgiler..

13 yorum:

Gizem dedi ki...

EVren bana uyar valla, ben sebzesevergillerdenim

Asli A. dedi ki...

Oleeeey :D

Bocuruk dedi ki...

Evren'ciğim,
Ben de kolesterol değerlerim yüksek çıktığı için bol sebzeli bir beslenme planı uygulamak zorundayım. Bana da uyar bu format değişikliği:)
Sevgilerimle...

Ferhanca dedi ki...

Evren, tatalıdan hiç vazgeçilir mi?
benim eşim az yer ama daima tatlı yaparım .en çokda ben yerim ..sevgiler.

Cihan dedi ki...

Bence de cok isabetli bir karar. Dunya saglikli yasama yonelmis, detokslar yaparken pasta borek olmuyor oyle :)

Evren Yasa dedi ki...

Saolun kizlar desteginizden dolayi.. bence de isabetli bir karar oldu. Gene yaparim, ara ara tatlilara da yer veririz ama ben kesinlikle en azindan onumuzdeki 2 ay boyunca yememeye karar verdim. Simdilerde yedigimiz 10 yil sonraki hayat kalitemizi belirliyor ne de olsa..

Meyveden aldigimiz seker bize fazlasiyla yeter bence!

Ferhanca, ben de senin gibi dusunuyordum ama bu isin sonu yok. Simdilik bunyemden atana kadar tamamen vazgecmek en iyisi olacak benim icin :)

Yesim dedi ki...

Yaşasın süper karar, sağlıklı az kalorili tariflerini bekliyoruz...

pelin dedi ki...

sevgili evren
şu an ben de seninle aynı durumdayım.tariflerini heyecanla bekliyorum

limoncicegi dedi ki...

Eminim onlarda senin elinden cok lezzetli cikacaktir...

Adsız dedi ki...

biri somon mu dedi?
offffffffffff...taparım.hele füme olursa onun için adam bile öldürebilirim :))
öpüldün şeker...
(hala inatla çok yakında oradayım diyorum,bu "çok yakın" nasıl hala gelemedi çözemedim ama neyse)

Sibel dedi ki...

Evrenciğim çok doğru bir karar, destekliyorum seni. Tamamen biz alıştırıyoruz kendimizi tatlıya, bedenimizin meyve şekeri dışında bir isteği yok aslında bizden. Ama çok da çabuk alışıyoruz yapay tatlılara. Sağlıklı tariflerini merakla bekleyeceklerden biri de benim.
Sevgiler..

Damak Tadı dedi ki...

Evren'ciğim,
Zamanında verilmiş bir karar canım..İpin ucu kaçınca yakalamak zor olmakla kalmayıp, değerlerde çok yüksek çıkıyor..Seni destekliyorum bu konuda canım..Sağlık için sebze çok önemli..

Sevgilerle

Adsız dedi ki...

süper bir haber yaa!! nasil sevindim anlatamam! bende ipin ucu coktan kacti maalesef... bir türlü toparlayamiyorum. hele yemekbloglarini kesfettikten sonra bu durum dahada vahimlesti. insallah senin tariflerinle gene dogru yola dönecegim :-). hadi hayirlisi! 4-gözle bekliyorum!!!! sevim