Salı, Mayıs 20, 2008

Bu bambaska bir askmis...


Surekli gozumun onunde..

Minnosumun cin cin bakan gozleri, minicik parmaklari, uyurken sekilden sekile giren dudaklari, kivrik kivrik kirpikleri gozumun onunden hic gitmiyor..

Ilk goruste ask buymus..

Daha dogumhaneden cikarken bile acmisti gozlerini kocaman kocaman dunyaya.. Merakli bakislarla hepimizi suzdu, cevik tekmeler savurdu oraya buraya..

Canimdan bir parca sanki..

Onu orada Turkiye'de birakmak hic kolay olmadi.. Ayrilirken yanina egilip 'Hoscakal tatlisim' dedigimde uyudugu halde gozlerini acip tam da gozlerimin icine bir bakip yeniden gozlerini kapatmasi heralde omrum boyunca gozumun onunde olacak.. Sanki ihtiyaci varken onu oyle birakip geldigim icin sitem etmis gibi hissettim..

Zormus uzaklarda bir teyze olmak..

3 yorum:

Yesim dedi ki...

Evet zordur tabii, yakında başlarsınız kameralardan konuşmaya, sonra sen de benim gibi web cam teyze olursun :) İnşallah en kısa zamanda yeniden kavuşursunuz, tekrar sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum yeğenine...

Sibel dedi ki...

Ahhh doğdu demek, hoşgelmiş bebecik! Evrenciğim, seni en iyi anlayanlardan biri benim sanırım.. Benim de İrem'in ilk 3 gününün her anını yaşadıktan sonra geri dönüp yazdığım ilk yazı bu duygusallıktaydı. Uzakta bir teyze olmak gerçekten çok zor ne diyeyim...

Adsız dedi ki...

Tevekkili ses soluk cikmiyor...