Pazartesi, Mayıs 26, 2008

PELIN


Daha once bahsettigimiz uzere, bekledigimiz prenses sonunda 7 Mayis 2008 gunu 15.02'de 2.315 gr ve 46 cm olarak dunyaya ve bizlere "Merhaba" dedi..

Bugune kadar hic farkinda olmadigim guzellikte duygular yasatti bana minis kizimiz, benim "Teyze" olmami sagladi.. Yigen sevgisinin ne demek oldugunu ogretti.. Elif Safak'in Siyah Sut kitabindaki bebeklerin annesini sectigi ile ilgili yazdiklari beni cok etkiledi okurken.. Sevgili minis kizimiz da ablami annesi olarak sectigi icin beni de dolayisiyla teyzesi olarak secmis oldu :)

Onumuzde oyle guzel yillar var ki.. Beraber yapilacak bir suru etkinlik, paylasilacak milyonlarca guzellik var.. Bir yanim zaman bir an once gecsin, o gunlere gelelim istiyor.. Bir yanim geri ceviremeyecegiz zamanin daha yavas akmasini onun bu bebek masumiyetini sonsuza kadar izlemek istiyor..

Daha once sizlerden isim konusunda fikir almak icin "Teyze olacagim" baslikli su postu yazmistim. Ve orada kizimizin ismini secmemizde yardimci olacak kisiye surpriz bir paket gonderecegimizi yazmistim.. O nedenle de simdi kizimizin adini acikliyorum..

Enistemle birlikte en basindan beri benim de cok istedigim bir isim uzerinde karar kilindi. Ben de cok mutlu bu durumdan.. Baslarda herkes cok istekli degildi ama minisimize cok yakisan guzel bir isim oldu bence.. Bundan boyle, "PELIN" ismi benim icin daha bir degerli, daha bir ozel olacak..

Bahsettigim yazima yorum birakarak bize bu ismi ilk oneren Elifin Tarifleri sitesinin de sahibi olan Elif Hanima cok tesekkurlerimizi sunup, surpriz hediyesini gonderebilmek icin ondan bir posta adresi talep ediyoruz..

Simdilik hoscakalin..

12 yorum:

Sibel dedi ki...

Evrenciğim çok sevindim! Çok güzel bir isim gerçekten de, ismiyle büyüsün bebecik. Teyze olmak harika bir duygu değil mi? Ben de İremciğimin isim annesi olmuştum, İrem de benim için çok özel, çok değerli bir isimdi.
Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

evrencigim
gozunuz aydin, masallah Pelin bebege
bahti da ismi gibi guzel olur insallah, kendisinin cok guzel oldugundan eminim zaten
teyzelik harika bi duygudur eminim

eee sira geldi annelige
ne dersin

sevgiler
pia

Evren Yasa dedi ki...

Piacim, tabi yavas yavas sira oraya geliyor ama once bir bitirelim su doktorayi hayirlisiyla da sonra dusunuruz insallah :) sen de buyutmussundur senin bebisi ne guzel walla.

Sibelcim, tahmin etmistim zaten Irem isminin senden kaynaklandigini yigeninin ismini ilk okudugumda.. allah anali babali buyutsun butun bebekleri.. Guzel dileklerin icin tesekkur ederim..

Hobi Sepeti dedi ki...

Merhaba.sitenizi yeni inceleme fırsatı bulabildim.Pelin ismini ben de çok severim.minik yeğeninizin adı gibi ömrünün de güzellikler içinde geçmesini dilerim.Yeğen sevgisinin ne demek olduğunu çok iyi bilirim sizi anlayabiliyorum.kendi bebeğimiz olduğunda nasıl bir sevgi olur tahmin edemiyorum.
Sevgiler.

Bocuruk dedi ki...

Canım, gözünüz aydın olsun ailecek. Allah anneli babalı büyütsün. Pelin benim de çok sevdiğim bir isim. Allah şansını bahtını açık etsin.
Sevgilerimle...

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Minik Pelin hoşgelmiş... Anne babasıyla sevenleriyle sağlıklı mutlu başarılı uzun upuzuuuuun ömürler dilerim. Teyzesini de ayrıca tebrik ediyorum. Gezi fotoğrafları da çok güzel...

Sevgiler...

Evren Yasa dedi ki...

Hobi sepeti, cok farkli duyguymus teyze olmak.. Anne olmak eminim bundan daha da ustundur..

Bocuruk, tesekkur ederim canim. Insallah ismi gibi guzel bir hayati olur minik Pelinin..

Aysel, tesekkur ederim guzel dileklerin icin.. Gezi bloguna donuyorum zaten sanirim yavas yavas :)

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Pelin bebek hoşgelmiş, ismi gibi saf, temiz, uzun, güzel bir ömrü olsun:))

Sımsıcak sevgilerimle.....

elifin tarifleri dedi ki...

Evrencim gözünüz aydın... Pelin kızımızın ismi gibi güzel bir hayatı olur inşallah, cok sever, cok sevilir, sansi bahti hep acik olur.
Sevgiler...

Damak Tadı dedi ki...

Evren'ciğim,kutluyorum seni tatlım..Ayrıca hepinizin gözü aydın olsun..Allah analı-babalı sağlıklı ve şansı açık olarak büyütsün..)

Senin başarılarını izlemek beni çok mutlu ediyor..Çok takdir ediyorum seni güzel yüzlüm..Umarım aşağıdaki post'ta yazdıklarını satın alabilmişindir..))

Kocaman sevgiler..

Evren Yasa dedi ki...

tesekkur ederim pastaci rapunzel.. dileklerin cok guzel..

Elifcim, sana da tesekkurler, email attim sana zaten haberlesiriz oradan..

Gulcum, saolasin gururlandirdin beni yazdiklarini okurken :) Yazdiklarimin bir kismini alabildim. Hersey cok ucuzdu, yazmadigim seyler de aldim haliyle.. Yigene de birkac birsey aldim dolabi dolu olmasina ragmen. Insan boyle minik minik gorunce almadan edemiyor..

NiNo dedi ki...

hayirli ugurlu saglikli olsun insallahhhhh