Perşembe, Mayıs 22, 2008

Yeni dunyadan yeni bir yazi..


Disarida mis gibi bir hava var.. Nasil sicak anlatamam.. Soguk yagmurlar ve gri gokyuzuyle gecirilmis bir kistan sonra nasil iyi geldi anlatamam..

Ben yine yerinde duramayan seyyah olarak evimden coooook uzaklardayim.. Amerika'da Florida'da Orlando sehrindeyim.. Konferans duzenlemek icin heralde en guzel yeri secmisler olabilecek.. Disneyland otelellerinden Coronado Springs otelinin Meksika temali sakin bir odasindan yaziyorum bu satirlari.. Dun sunumumu yaptiktan sonra epey rahatlayarak buralarin tadini cikarmaya basladim bile.. Oyle garip bir hava var ki.. Disarilar acayip sicak... Ama kafaniza gunes gecmiyor.. Sadece cok nemden dolayi oldugundan fazla sicak algiliyor insan.. Hani hayvanat bahcelerinde ya da ozel seralarda falan tropik ortam yaratirlar ya aynen hava oyle.. Sanki sicak gunesten kaynaklanmiyor.. zira saat 7 oldu ama disarisi halen cok cok sicak.. Kapali mekanlar da bir o kadar soguk.. Umarim sifayi kapmam buralarda..


Disney parklarini gezmek icin cok vaktim yok bu seferki seyahatte.. Yarin ogleden sonra bos gozukuyor sadece.. O vakitte de alisveris yapmak istiyorum.. Malum Amerika Avrupa'ya nazaran cok ucuz.. Istedigim gibi bulabilirsem gozluk almayi dusunuyorum kendime.. Bir de belki kislik bir mont, kapali bir ayakkabi.. Ama sanirim buralarda bu sicakta kimse boyle seyler satin
almiyordur.. Zaten uzun kollu bir bluz ya da pantalon giyen gormedim :)

Kaldigim oteli de cevresini de cok begendim.. Her yer yemyesil.. Disneyland parklarini da cok merak ediyorum dogrusu.. Umarim ileride cocuklarimiz oldugunda ve buyuduklerinde, onlarla ve kocacimla birlikte yeniden geliriz buralara.. Yalnizken simdi tadi da cikmaz zaten super trenlerin :)


Daha yazacak cok sey var aslinda yigenimin dogumuyla da ilgili ama simdilik bu kadar deyip arayi acmadan yazma sozu vererek ayriliyorum efendim.. Zira golun kenarindaki hamak beni bekler..


3 yorum:

Bocuruk dedi ki...

Evren'ciğim,
Harika:) Ne kadar imrendim sana bilemezsin. Ah o hamakta şimdi ben olsaydımmm, kitabımı okuyup gözlerim yorulunca uyusaydımmm:)) Kendine dikkat et özellikle de sıcak-soğuk dengesizliğine. İyi tatiller:) Tabii başarıyla gerçekleştirdiğin sunum için tebriği de unutmamak lazım.
Sevgilerimle...

Sweety dedi ki...

ahh evren supermis ya bundan sonra asistan olarak seninle gelebilirim ha valla hic cekinme hemen soyle bana :D ama sanirim ben olsam disneylandi gormeden gelmezdim. iyi eglenceler sana optuuumm..

Adsız dedi ki...

O kadar güzel sadelikle anlatmışsın ki insanın senin yerinde olası geliyor:p
merhaba:)