Pazar, Mayıs 31, 2009

Gecen haftaki firtinadan..


Gcene hafta bir gece ruzgarin sesiyle uyandik ve uzerinden 1 dakika gecmeden deli gibi bir yagmur basladi. Ama nasil yagiyor anlatamam.. Zaten bizim burada olmasa da Belcika'nin baska bolgelerinde inanmasi zor ama tenis topu buyuklugunde dolu yagiyormus ayni esnada.. Arabalarin ustundeki izleri gorunce insan anliyor isin ne kaadar ciddi oldugunu.. 30000 simsekten 10000 tanesi de yere dusmus.. Izlemesi zevkliydi evden ama disardakiler eminim ayni seyi dusunmemislerdir.. Ustteki fotografta gece 3te uyanip ilk dusundugu fotograf cekmek olan esime ait :)

3 yorum:

Yesim dedi ki...

Evren'cim sen böyle anlatmışsın ama okurken allah allah ne zaman yağmış acaba oldum :)))altı üstü de sizden 25km uzakta yaşıyoruz. hayır gece uyanmadım desem o da değil, malum Ela için gecede bilmem kaç kere kalkıyorum ama anlamadım valla :))

Evren Yasa dedi ki...

COK KOTUYDU YESIM, siz nasil duymadiniz ki, haberleri falan izlemediniz mi sonra? son 30 yilin en kotu firtinasiymis, evlerin catilari yikilmis, milletin arabalarinda deli gibi top top cukurlar var yagan doludan.. allah allah uyudugunuz bir aradir belki cunku 15 dakika icinde hersey oldu bitti :) fotograf gercek walla

Gizem dedi ki...

Evet Evren, o neydi oyle yahu? simsekler o kadra ardarda cakiyordu ki evin icin disko isiklandirmasi gibiydi.