Pazartesi, Mayıs 25, 2009

Leylegi havada gordum..

Persembe gunu tatil olunca, haftasonu ile birlestirip Fransa'daki Alsace bolgesine dogru bir gezi gerceklestirdik.. Kendi icinde birok guzelligi barindiran bu guzel yore hakkinda size cok sey yazacagim..

Leylekler bolgesi olan bu guzel dag yamaclarinda goz alabildigine uzanan uzum baglari, daglarin tepelerinde uretilen meshur ve leziz munster peyniri ve bu yoreye has mimari yapisiyla yakinda Alsace burada..

5 yorum:

rabis dedi ki...

leylegi görünce acaba benim buralarami geldi dedim içimden...hakliymisim...bende Alsace'ta oturuyorum, Mulhouse'da...Munster'e yaklasik 40-45 km uzaklikta...çooooooooooook güzel burasi çoook :))

Tijen dedi ki...

Yaz yaz Evren! Ne güzel olmuş gitmeniz. Oralar ne güzeldir şimdi, bahar bahar!

handan dedi ki...

Sevgili Evren..!!! Alsace'yi okuyunca google earth de baktım. Evler hep çiftlik evleri. Ben ancak bu kadar gezebilirim..Gerisi rüyamda olur ancak. Hayalini kurduğum yerler. Sen gittiğin yerlerin resimlerini eklersen bende gitmiş kadar olurum. Ama iyiki internet var. Bol bol resimlere bakıyorum.Çalışmalarında başarılar.

Evren Yasa dedi ki...

Rabis,
Mulhouse'a da gittik gezdik sehir merkezini, cok canli ve guzel bir yerdi, orayi da cok sevdik. cok sanslisin, ne guzel yerlerde yasiyorsun.. gezdigimiz butun koyleri cok begendik.

Tijen, sorma.. her yer cicek cicek.. bayildim butun koylere.. hepsi tertemiz, birbirinden bakimli, sahane evlere sahipler.. bahceler desen oyle.. insan olmeden mutlaka gormeli..

Handan, seni de belki ileride kizin getirir gezdirir niye oyle diyorsun.. yakinda fotograflari ekleyecegim, sevgiler..

selince dedi ki...

Leyleği havada gördüm dedin de, tüm arkadaşları gezi notlarımı paylaştığım siteme davet edeyim dedim... www.leylegihavadagordum.com