Pazar, Şubat 10, 2013

Tiramisu


Ne gariptir insan yazmak istedikçe daha çok yazamıyor..

Geçen gün iş için Boğaziçi Üniversitesi'ndeydim.. Orada görüştüğüm, doktora yapan, sempatik asistanla sohbet ettik biraz, onun da Belçika'da bulunmuşluğu varmış Erasmus programı nedeniyle.. Konuşurken en son size birşey sormak istiyorum, szin bir bloğunuz var mı diye sordu. Meğer Belçika'deyken özellikle, Belçikalı bir site olduğu için benimkini de okurmuş.. Mutlu oldum kısaca..

Yeniden bir hevestir başlayayım istiyorum ama bakalım ne kadar mümkün olacak.. Bizim ufaklık, canım içi Melis'im, 18 aylık oldu. Babasıyla su almaya gittikleri için fırsat bu fırsattır dedim.

Tarif eski, fotoğraf yeni.. Mascarpone yerine labne peynir kullandım sadece farklılık olarak.. Bu arada aklınızda olsun pastacılık malzemeleri açısından Metro çok zengin, aradığım her şeyi bulabiliyorum, tavsiye ederim.. Karta ihtiyaç yok, günlük numara ile alışveriş yapılabiliyor Eskişehir'de..

Yeniden merhaba.. Umarım uzun soluklu bir merhaba.

12 yorum:

LEZZETİN ASLI dedi ki...

Hımm elinize sağlık:) En çok sevdiğim pastadır:) Hem hafif hem de filtre kahveyle çok yakışıyorlar birbirlerine:) Dilim enfes görünüyor:)

Evren Yasa dedi ki...

Teşekkürler lezzetin aslı.. ben de çok severim ama kekli halini değil de böyle kedidili bisküvili olursa :) afiyet olsun şimdiden..

Unknown dedi ki...

Merhabalar evren hanim ben 20 (mart'ta 21) yasindayim ve yemek yapmaya bayiliyorum, manti tarifi ararken sizin blogunuzla karsilastim ve iyi ki karsilasmisim butun bastan sona tariflerinizi okudum hepsi birer harika bunun yani sira cok neseli ve keyifli biri olmaniz cok hosuma gitti cana yakin buldum sizi, ve tabiki ilgimi cekmenizin oteki yani ise Kanada :) bende suanda Kanadada yasiyorum Niagara falls'ta ayrica benimde erkek kardesim var 10.08.2011 de dogdu yani kizinizdan birgun sonra :) sizin sayfanizi mutlaka takip edecegim lutfen yazmaya devam edin sevgiyle kalin ...

daimamutfak dedi ki...

HOŞGELDİNİZ. Şu blog işi ne acaip degilmi? insan kopamıyor birde arkadaşlıklar doğuyor..sevgiler..

Adsız dedi ki...

Uzun soluklu merhaba derken 1 ay oldu. Sizi daha aktif görmek isteriz.

NİRVANA dedi ki...

Canım sende benden beter özletiyorsun kendini...yeni tarifler yazılar bekliyoruz sevgiler...

Sevimin Aşkanası dedi ki...

nefis bayıldım ellerinize sağlık , sevgiler. bana da beklerim gelirseniz çok sevinirim..

Yemek Tarifleri dedi ki...

başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler.

En İyi Yemek Siteleri dedi ki...

Merhabalar,
En iyi yemek sitelerini toparladığım bir yemek sitesi kütüphanesi oluşturdum:)
Listemde siz de varsınız, bilgilendirmek istedim.
Çalışmalarınızda başarılar...
Ziyaret etmek isterseniz:
En İyi Yemek Siteleri

Pasta Tarifleri dedi ki...

iyi bir site teşekkürler.

keten-helva dedi ki...

Çok severiz ailecek. Ellerinize sağlık. Nefis görünüyor...

Fulya Süzen dedi ki...

Tiramisu'ya bayılırım ve benim de paylaşımlarım vardı bununla ilgili, sizi takibe de aldım bu arada, ben de bekliyorum, keyifli paylaşımlarımız olsun dilerim...
fulyapimlezzetler.blogspot.com