Çarşamba, Nisan 19, 2006

Cok etkilendim

Aksam yemekten sonra oturduk esimle Aliye'yi izlemeye basladik. Aliye dizisindeki oyuncularin gercekten cok iyi oynadiklarini dusunuyorum ben, ozellikle Sinan ve Mico karakterlerinin. Insani hayran birakiyorlar. Bir de bazi replikler cok orjinal. Tabi ayrica dizide Nejat Isler'in rol almasi da benim izlememde onemli bir paya sahip.

Ayse'ye araba carpma sahnesi cok iyi cekilmis. Resmen yerime civilendim, kaldim izledikten sonra. Psikolojim cizildi. Cok etkilendim, gercekten etkileyiciydi. Ama o denli siddetli bir carpma sonucunda kaza yerinde olmemesi Ayse'nin pek inandirici degildi. Belki Ayse orada olseydi, dizi gozumde daha degerli olacakti ama o durumda da dizinin son bolum olmasi gerekirdi. Esim de altin yumurtlayan tavugu kesmezler, merak etme sen Ayse olmez kesin diye teselli etti beni. Ama gercekten acayip etkilendim. Belki izleyenler benimle hemfikir olacaklardir.

Acayip birseydi, paylasmak istedim. Bu arada ilk yapbozumu bitirdim. Ikincisine basladim.

4 yorum:

Nilüfer dedi ki...

Sana katılıyorum ben de çok etkileniyorum, dizi oldugunu bile bile...
Aliye ne zaman kızının durumunu ögrencek diye bekledim durdum ve sonunu görmeden gittim yattim...

Anne olmanın ne demek oldugu anne olunca anlaşılıyor (cümleyi düzgün kuramadım). Önceden çocukları sevmem diye atıp tutan ben, şimdi bütün gün bana yapışan kızım kalabalık ortamda eglenip beni aramayınca bile onu özlüyorum...

Evren Yasa dedi ki...

Ben izledim sonuna kadar, ogrenemedi henuz, kesin bir 2-3 bolum daha cikarirlar oradan :) sonlara dogru doktor, allahtan umit kesilmez sinan bey dedi. Benim henuz cocugum yok ama ona ragmen, gozlerimden yaslar akti dogrusu. cok etkilendim o carpma anindan, cocugun yerde yatisindan. cok feciydi ya.

Adsız dedi ki...

kouyla ilgili değil ama senden haber aldığıma çok sevindim evrencim.
burcu altay

Evren Yasa dedi ki...

AAAAAAA inanmiyorum Burcu ya, ne kadar zaman oldu. Ben seni cok ozledim. Gercekten inanilmaz dunya cok kucuk. E-mail adresini verirsen uzun detayli yazisalim. Benimki universehoney@yahoo.com. Neler yapiyorsun, nerelerdesin?