Perşembe, Nisan 06, 2006

Cok Mutluyum!!

Ay ay ay nasil mutluyum anlatamam, aksamdan beri heyecandan o kadar zor uyudum ki. Esim dun aksam bana surpriz yapmis. Gelirken ne zamandir almayi dusundugumuz ancak daha uygun bulabilir miyiz diye arastirma yaptigimiz Nikon D50 fotograf makinasini alip gelmis. Uzun zamandir ben cok istiyordum (en cok da bu blog icin yaptigim yemeklerin fotograflarini cekebilmek adina), surekli internette arastirip ona linklerini gonderiyordum. Sanirim bu kadar cok istedigimi farkedince o da daha fazla dayanamadi. Montuna saklamis, gelir gelmez zaten butun esyalari ile birlikte yatak odasina gitti, montunu yatagin ustune koydu, ben de sasirdim, aslinda cok duzenlidir. Gelir gelmez herseyi yerli yerine koyar. Aksam yemegi birlikte hazirlayacagimiz icin ben de birsey yapmamistim onu bekliyordum (zaten epey de gec geldi) o "hadi sen mutfaga gec, malzemeleri cikar ben de geliyorum" dedikce pesine kuyruk oldum adeta sonunda dayanamadi, "montumu asar misin hayatim?" dedi ki surprizi goreyim. Hic boyle bir sey beklemedigim icin cok cok cok cok sevindim, cok mutlu oldum. Canim kocacim beni mutlu etmek icin is cikisi epey uzak olan Carrefour'a gitmis makinayi alabilmek icin. Butun aksam icim icime sigmadi, once pilinin dolmasini bekledik. Hafiza karti olmadigi icin henuz birsey cekemedik (bugun hemen almaya gidiyorum ogleden sonra) ama bu aksam butun hazirliklarimiz tamam olacak umuyorum. :)

Canim kocacim seni cok seviyorum, bu harika surprizini de hicbir zaman unutmayacagim diger butun buyuk surprizlerin gibi... iyi ki yanimdasin.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeni makinanızı güle güle kullanın:))

Adsız dedi ki...

Yeni makinanızı güle güle kullanın:))

Evren Yasa dedi ki...

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Bu aksamdan itibaren siki calismaya basliyorum :) Umarim guzel tarifler ve fotograflarla burada olmaya devam ederim.

Hatice dedi ki...

yeni makinanı güle güle kullan Evren, mutluluğunuz daim olsun...
sevgiler...

Adsız dedi ki...

Merhaba;

Benim eşim de bana Canon EOS 350D'yi aynı şekilde almıştı. Ben hergün sabah bugün gidip makinayı alayım diyor fakat biraz daha araştırmaya karar verip vaz geçiyordum. bir gün sabah erkenden kalkıp hazırlandım. Eşim nereye diye sorduğunda makinayı almaya gidiyorum dedim. Cevap : "Sakın ha..." oldu. Nasıl yani diye sorduğumda ise: "Ben sana aldım. Cuma günü Amerikadan arkadaşım getirecek." oldu. O an nasıl sevindiğimi anlatamam. Hem de benim ucuz diye almaya kalktığım fiyatın yarısına bir çok aksesuarıyla. O 3-4 gün geçmek bilmemişti...

Hayırlı uğurlu olsun..

Evren Yasa dedi ki...

Tesekkur ederim Devletsah iyi dileklerin icin. Umarim yeni makinamla cok guzel fotograflar cekip buradan sizinle paylasacagim.