Perşembe, Nisan 20, 2006

Dun Gece, Bu Sabah ve Basagrisi

Bugun esimin Dusseldorf'ta bir sunum yapmasi gerektigi icin dun aksam sunum uzerine calismak istedi. Ben de yalniz kalmasin diye ona arkadaslik yapmak istedim. Sonucta ben gidip uyursam, onun da uykusu gelecegi icin calismaz diye dusundum. Hazir uyumuyorken de evdeki utu gibi, mutfak temizligi gibi birkac isi hallettim. Sonra Tolga bana sunumunu yapti. Ikide bir aralara girdim, soyleyeceklerini unuttu :) Ben boyleyim, araya girmeyip sona saklasam olmaz illa arada soyliycem. Neyse, bugun aksam donecek, o zaman nasil gectigini ogrenecegim kendisinden, merakla bekliyorum. Sonra birlikte kahvalti yaptik, saat 3.30'du sanirim. Sonra ilk trenle Bruksele gitmek uzere evden ayrildi 4 gibi. Ben de televizyon izledim biraz 5 gibi sanirim uyuyakalmisim tv karsisinda. Yapbozumu yapmak istedim gece ama insan uykusuz olunca hicbirsey yapmak istemiyor. Sonra 7 gibi uyandim. Kendime gelmem uzun surdu, ayilinca yarin aksamki misafirlerim icin yapacagim pastanin pandispanyasini yaptim. Mutfagi biraz toparladim (ki hala cok bulasik var-sanirim cok daginik calisiyorum, bu huyumu degistirmeliyim-herkes sikayetci, annem, esim, ablam yani mutfakta kiminle calistiysam hep bunu problem yapti :) Elif Karli'nin programini izledim biraz. Bugun "Cavitcim" konuktu. Tiyatrocu konuklar gelince daha renkli oluyor program. Ekler pasta, ispanakli tart yaptilar. Ispanakli tart degisikti ama kalem almak icin iceri kosmaya usenince tarifi alamadim. Saglik olsun. Sonra pandispanyanin sogumasini bekledim, ustunu kapattim ciktim evden. Sehir merkezine gittim telefonum icin kontur aldim. Annemi ve ablami aradim. Ozlemisim seslerini. Onlarla konusunca biraz sarj oldum ama ofise gelip calismaya basladiktan kisa bir sure sonra enerjim yeniden sifira vurdu :)

Aslinda ofiste bu aralar cok rahatim cunku yapmam gereken seyleri bitirdim. Simdi tez yazmam lazim sadece ama yazma kismi benim en sevmedigim bolum. Haziran basina kadar teslim etmem gerekiyor ama sorun cikacagini sanmiyorum, basladin mi hizla sonu geliyor. Yapmam gereken acil isler olsa uykusuzluk demem sarilirim ama yok ki. Ben de dun aldigim dersin notlarini calisiyorum, haziran'da sinav olacak, ama tekrar edersem o donem calismaya gerek kalmayacak. ne komik di mi yasimiz oldu 26, hala derse giriyorum, ders aliyorum, gerektiginde odev yapip, ders konularini tekrar ediyorum. Neyse, bugun derdim baska: saat daha iki olmadi ama ben uyku planlari yapiyorum, ayrica cok basim agriyor. Neyse bunlardi soyleyeceklerim. Soyledim :)

Bu arada bu blog sayesinde Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nden arkadaslarimi buldum, cok sevindim. Cok ozlemisim. Burcu, Sena ve Meral (Meral'le henuz iletisim kuramadik ama onun haberlerini de kizlardan aldim) sizi tekrar bulduguma cok sevindim. Oyle ilginc havadisler aldim ki Sena'dan, sok oldum walla. Eski anilar gozumde canlandilar hep bugun ve dun.

Ayrica canim Simgos, sarisin romantik kedi, bana bu blogu acma fikrini verdigin ve destekledigin icin tesekkurler.. Seni cok seviyorum canim arkadasim.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Canımcım ben de seni çoookkkk seviyorummmm:))bence sen süper kıvırdın bu blog işini vala bende acayip kıskanıyorum her gün yazacağımı bilsem hemen açarım bir blog öpüyorum seni kooocamaaaannnn:))

romantik kedi

Tijen dedi ki...

kete için ellerine saglik evrenbal,
insana eski günleri hatirlatiyor bu tarifler. hepimizin çocuklugundan çok sevdigi bir anneanne/babaanne tarifi yok mudur? kuzenlerimizle birlikte çok ama çok yedigimiz!
tijen

Evren Yasa dedi ki...

Yaparsin,yaparsin neden olmasin ıpekcim. Mısafırler ıcın yaptiklarimin fotolarini cektim, bos bir zamanda koyarim bloga. Ben masterimi kanada'da yapmistim burada simdi makina muh alaninda doktora yapiyorum. Senin azmini de takdir ettim dogrusu :)

Evren Yasa dedi ki...

Saol simgecim bu arada, bugune kadar surdurdugumuz bu guzel arkadasligimiz umarim cocuklarimiz oldugunda, hatta yaslandigimizda dahi surdurebiliyor oluruz. Bazı dostlar vardir hani, uzakta olsan dahi sanki agladiginda basini omzuna koyabilecek kadar yakin hissedersin, sen benim icin oylesin.