Pazar, Haziran 04, 2006

Dun nasil gecti?

Cok guzel bir gun gecirdik Yesim ve esi ile.. Sanki birbirimizi yillardir tanisiyormusuz gibi hissettim dogrusu, iyi ki bu bloglar arasinda tanismayi saglamisiz, ve iyi ki Yesimler buraya tasinmis. Eminim bundan sonra da sik sik gorusecegiz. Yesim ve esi gelirken bize benim cok sevdigim bir saksi cicegi getirmisler saolsunlar.. Cok seker, uzerinde minik minik gulleri ve bir suru tomurcugu var. Sizinle de paylasmak istedim. Yaninda duran da benim emektar benjamin, biraz nazlidir kendisi. Cok su, direkt gunes sevmez.. Hep ilgi bekler.. Ben de onunla konusurum, derdini sorarim hep :) Simdi yanina bir arkadas geldi, eminim daha mutlu olur bundan sonra :)

3 yorum:

Yesim dedi ki...

Evrencim hersey cok guzeldi tekrar tekrar tesekkur ederiz. Iyi ki tanismisiz biz de cok mutlu olduk sizi tanidigimiza : ) Insallah biz de evimize yerlesir yerlesmez sizi agirlayacagiz....

Yesim dedi ki...

Evrencim hersey icin tekrar tekrar tesekkurler, biz de sizleri tanidigimiza cok sevindik : )

Evren Yasa dedi ki...

Hic belli olmaz Ipekcim, bir gun gelirsiniz hep beraber gorusuruz esinle. dedigin gibi benim cat pat flamancamla ben esinle de anlasmaya calisirim ama zaten ingilizce hepimizi kurtarir gibi geldi bana :))