Çarşamba, Haziran 21, 2006

Mutlu muyum ne?

Sonunda tezimi bugun teslim ettim, mutluyum huzurluyum.. Ama tabi ki telasim henuz bitmedi :) Haftaya pazartesi bu donem aldigim tek dersimden de finalim var. Ve de konu bana oylesine uzak ki.. Malzeme muhendisliginden aldim bu dersi ve hic bugune kadar gormedigim konular var icinde. Bir de ayrica tuhaf olan su ki burada dersleri bizim aliskin oldugumuz gibi donem icine yayilmis sekilde almiyorsunuz. Mesela 6 hafta boyunca haftada 2 saat degil de 4 saat olarak veriyor hocalar dersi ve daha mayis gelmeden siz aldiginiz dersin tum konularini bitirmis oluyorsunuz ve ders de bitmis oluyor. Yani derse girmeyeli de 2 ay oldu, allah sonumu hayir etsin diyorum. Dun biraz calismaya basladim ama pazartesiye kadar herseyi halletmem lazim :)

Bu haftasonu da aksi gibi Leuven'de cok guzel olaylar var. Cumartesi gunu yilin en uzun gunu solenleri var (nasil birsey olacak hicbir fikrim yok), pazar gunu de spor gunu.. Gene merkeze birsuru sey kuracaklar, insanlar istediklerine ucretsiz katilacak. Sanirim bunlar arasinda jimnastik, tirmanis, voleybol gibi seyler var. Bir de sov olacak, yuksekte olum yuruyusu adinda; bakalim nasil birsey olacak. Bu sefer hazirlikli gidip fotograf da cekmeyi dusunuyorum. Tabi gidebilmem tamamen cok iyi calisip konulari biran once bitirmeme cok bagli :)

Simdilik benden haberler bu kadar, herkese saglikli gunler diliyorum.

5 yorum:

Yesim dedi ki...

Hadi gozunaydin Evrencim, darisi sinavinin basina : ) Emrahin ayagi iyi olsaydi biz de gelirdik haftasonu ama baska zamana artik...

incikboncuk dedi ki...

harika tebrik ederim. yolu yarılamışsın, sınavı da verirsin umarım. mezuniyet haberini bekliyoruz

Adsız dedi ki...

Evrencim, tebrikler...Darisi benim basima:(.

Zumbul

Defne dedi ki...

Cogu gitmis-bitmis:) azi kalmis. Kolayliklar diliyorum Evrencigim.

Evren Yasa dedi ki...

Yesimcim ayni sey gecti kalbimden, size de arayip soyleyecektim ama bizim de gidip gitmeyecegimiz belli olmadigi icin soz verip yari yolda birakmak istemedim canim bir de emrahin ayagini dusundum. Temmuz ayinda bir suru konserler var, onlara gideriz birlikte. Benim sinav, savunma gecsin, emrahin da ayagi iyilessin iyice.

Incik boncuk ve defne, tesekkur ederim desteginiz icin, simdilik calismalarim iyi gidiyor ama pazartesiye de az kaldi :)

Zumbulcum, canim arkadasim, yaparsin basladin mi bitiyor zaten biliyorsun benim de bu pre-doc, daha asil doktoraya seneye eylulde basliyorum. Allah saglik versin, gerisi birsekilde oluyor canim. Optum bir suru.