Cuma, Temmuz 28, 2006

1. Bruksel Zirvesi

Bu postun asil konusu 1.Bruksel Zirvesi :) Sonunda dun Yesim, Pia ve ben bulustuk Bruksel'de! Oldukca heyecanliydim aslinda giderken, cunku Pia hakkinda pek birsey bilmiyordum. Yesim'le daha onceden tanismis olmamizin verdigi rahatlik da vardi tabi. Bulusma yerine gittigimizde henuz Pia gelmemisti, biz de hemen yakindaki bir eczaneye birseyler almak icin girdik. Sonra tam cikarken Pia aradi, ben geldim diye, zaten cok yakin oldugumuz icin telefonla konusan kisiyi bulmakta zorlanmadim :) Cok sicak, cok seker biri Pia da. Hemen isindik birbirimize, hic birbirimizi tanimiyor gibi degildik. Klimali bir kafede 3 saat oturduk. Ve zamanin da nasil gectigini hic anlamadik. Hatta farkettik ki Pia'nin esiyle ayni bolumden ayni universiteden mezunuz, kusun kanat cirpmasindan ikimiz de korkarmisiz, yesim'in esiyle pia'nin esi ayni yerde calisirmis falan filan.. Ipekcim seni de andik, keske gelebilseydi diye. Ama bir dahaki sefere, eslerimizle birlikte tanisalim dedik Turkiye donusu. O zaman siz de umarim gelebilirsiniz.

Bugun elmali turta tarifini gene yazamiyorum :( cunku tarif evde kaldi. Haftaya birgun Turkiye'ye tatile gitmeden once yazarim soz. Zaten ben Turkiye'de iken blog sahipsiz kalmasin diye simdiden yazilarimi yazip, "draft" olarak kaydediyorum. Boylece ben yokken bloguma geldiginizde surekli ayni seyleri gormeyeceksiniz. Cunku en azindan ben bir blogda yeni birseyler gormedigim zaman birkac kez tikladiktan sonra ugramaz oluyorum.

3 yorum:

Yesim dedi ki...

Ama siz şimdi beni bırakıp Türkiyeye gidiyosunuz olmaz ki : ( Neyse güzel anılarla dönün de geldiğinizde hepsini anlatırsınız artık : ) Evet İpek'cim seni de andık, inşallah bir dahaki sefere sen de gelebilirsin...

Pia dedi ki...

sizleri tanımaktan ben de gercekten cok mutlu oldum. dünya küçükmüş derler ama galiba internet ile daha da küçülüyor...

üzülme yeşimcim biz senin yerine de tatil yaparız artık:)
şaka bi yana daha sık gorüşmek üzere inşallah

vintage biscuit dedi ki...

ooo KIZLAR BULUSMUSSS
SUPERR :)))))