Çarşamba, Temmuz 12, 2006

Bir mutlu son daha :)

Sonunda savunma krizini de atlatmis bulunuyorum :) Mutluyum ve cok huzurluyum. Bugun tezimin savunmasini da yaptim, biraz heyecanlandim ne yalan soyliyeyim ama eskisi gibi degilim onu farkediyorum. Universite son sinifta canim canim arkadasim Baharla birlikte yapmistik projemizi. Ama ne proje... Gunlerce uykusuz kaldik, okulda sabahladik.. Sunumu da yari yariya yapmaya karar vermistik. Ama son gun ben o kadar heyecanlandim ki, bahar sen sunumun hepsini yap ben sorulara cevap vereyim demistim, saolsun o da kirmamisti beni. Zaten ilginc bir sekilde ben ne zaman sogukkanliligimi yitirsem, Bahar her zaman bana buyuk destek olmustur. Hic mi kavga etmedik? Ettik hem de oyle absurd seyler yuzunden ki, simdi hatirlayinca guluyorum.. Eksikligini cok hissediyorum burada yasamaya basladigimdan beri.. E kolay degil 2.5 sene ayni evde yasadik, birbirimize cok emegimiz gecti..

Bugunki sunum basari ile tamamlandi. Hocam derslerimden ve savunmamdan aldigim nottan da cok memnun kaldi, tesekkur etti bana, herkesin alabilecegi notlar degil dedi. Dedigim gibi dinlenmek, dinlenmek, gezmek, alisveris yapmak, nefes almak istiyorum bir sure....

8 yorum:

Adsız dedi ki...

CANIM ARKADASIM BENIM AKSAM AKSAM DUYGULANDIRDIN BENI, GEL DE GORUSELIM ARTIK COK OZLEDIM. AYRICA TEBRIKLER :) OPTUM.

Evren Yasa dedi ki...

Rica ederim baharcim, ben de dedigim gibi cok ozluyorum seni. keske surada olsan da beraber bir kahve icmeye gitsek, otursak sohbet etsek saatlerce konussak.. :( bir gun gene ayri sehirde yasamayi umit ediyorum.

Yesim dedi ki...

Yaşasınnn, bitti : ) Ay valla ben de rahatladım Evrencim :) Gözün aydın ve tebrikler...

incikboncuk dedi ki...

çok geçmiş olsun, her şeyin yolunda gitmesine sevindim. Şöyle gönlünce bir tatil yapabilirsim umarım

Defne dedi ki...

Cok guzel bir haber bu, gozunaydin Evrencigim, kutluyorum. Diledigince, guzel bir tatil gecirmeni dilerim. Sevgiyle.

Evren Yasa dedi ki...

Hepinize cok tesekkur ederim, cok rahatladim gercekten de. Agustos ayinda Turkiye'de olacagim, sanirim o zaman blogumdan da ayri olacagim, nasil bir cozum gelistirsem diye dusunuyorum :))

Adsız dedi ki...

Evren, gözün aydın. Senin adına çok sevindim. O kadar büyük bir yük kalmış ki üzerinden... Darısı bana olur mu bilemiyorum...

Evren Yasa dedi ki...

Tesekkurler hatice, gercekten buyuk bir yuk kalkti. darisi senin basina diyeyim o zaman :)