Çarşamba, Eylül 13, 2006

Dogumgunun Kutlu Olsun Toca!


"Ben gunes, sen ay.. annem de seviniyor..
Gercek bir prens dizlerimde uyuyor.."

Annem bize armagan etti bu sarkiyi :)))

10 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Toca'nın doğum gününü burdan bende kutluyorum,nice nice uzun yıllara..

Doğum günü pastasıda harika gözüküyor,sanırım senin eserin ellerine sağlık.

Sevgilerimle,

Evren Yasa dedi ki...

Tesekkurler damak tadi, dedigin gibi ben yaptim pastayi, yakinda anlatirim nasil yaptigimi ama tadi da goruntu de tocamin cok hosuna gitti :)

Yesim dedi ki...

Evrencim Tolga'ya nice seneler diliyorum... Çok düşünmüştün bu pasta işini bak ne güzel olmuş güller yapraklar falan süper, ellerine sağlık!

Evren Yasa dedi ki...

haklisin yesimcim seninle de konusmustuk nasil yapsam seker hamuru kullanmak istemiyorum, icine gida boyasi koymak istemiyorum diye degil mi :) sonunda cikolata ile renklendirilmis marzipanda karar kildim, yazacagim zaten detaylarini yakinda.

Defne dedi ki...

Nice saglıklı, mutlu yıllara, hep seninle birlikte :)

munevver dedi ki...

Sevgili Evren,sen 'toca' diyorsun demek ki, biz de 'gonca' diyoruz.Tocacığının doğum günü kutlu olsun hep mutlu olun.Sevgiler.

Tijen dedi ki...

evren'cigim,
dedigin seyin ne oldugunu anlamadim ama denesene? (çalinti kodlu fotograf meselesi) vallahi teknolojiyi iyi bilen tüm arkadaslarin yardimina ihtiyaç var. hatta diyorum hacklettirsek mi?? komik olmaz mi bir anda blogcu kizlarrrrr çiksa ekranda bizim yazilar tarifler çikacagina..
bence arsivleri de kaldiracaklardir ama bizim gözümüzü onlardan ayirmamamiz gerek! bu arada isil (hanimis) da bir siteden bahsetti ama vakit bulup bakamadim ona.. orada da çalinti tarifler falan varmis.. biz bir grup mu kursak ne?? bir ara maymun kizlar mi vardi ne maymun maskesi giyip eylemler yapiyorlardi!!!

Evren Yasa dedi ki...

evet munevvercim, ben toca diyorum, bazen de direk koca diyorum :) cok seviyorum koca diye hitap etmeyi :) tesekkurler iyi dileklerin icin. defnecim cok saol..
tijen abla benim postlarımdan hicbiri yok ben sanslı azınlıktanım o yuzden ben yapamıyorum ama yarın yesimle halleder deneriz biz telefonda anlatmam daha kolay oalcak sanırım.

vintage biscuit dedi ki...

nice mutlu saglikli ve beraber yillaraaaaa

Berceste dedi ki...

Bir yastikta nice mutluluk ve saglik dolu yaslara...Nine ve dede oldugunuzda da bugunku nesenizden enerjinizden guzel pastalar yapabilme yeteneginizden mahrum olmayasiniz emi :D