Salı, Ocak 30, 2007

Baslik yok bu sefer.. Zaten konu da yok :)


1- Istanbul'u cok ozledim.. Bogazda gemi ile Anadolu Kavagina gitmek, Kanlica'da pudra sekeri ile yogurt yemek ve herhangi bir yerde sebzeli bodrum doneri yemek istiyorum.. Ayrica sampiyonda midye tava da hic fena olmaz derim..

2- Hicbir seye yetismeden rahat rahat nefes almak istiyorum.. Cok daraldim bu ara.. Sinavim var persembe gunu ve hala deliler gibi calisiyorum..

3- Flamanca sinavimdan gecmisim, bu kur da atlattik ama sanirim dorduncu kurda kesin kalacagim.. 2 haftaya basliyor yeniden seruven..

4- Tirmanistan cok zevk aliyorum, super bir adrenalin.. insanin surekli duvara tirmanasi gelir mi? geliyor walla.. tolgaya tirmanis ayakkabisi ve kemeri aldik, ben de dusunuyorum ama henuz net kararimi vermedim, bu is de patene donsun istemiyorum..

5- yeni hedef buz pateni :) ama henuz cesaret edebilmis degilim, denemeye deger..

6- Sinavdan sonra da rahatlayamayacak olmak cok sikici, pazartesiye yetistirmem gereken bir makale ve sifirdan yazilacak 22 subata hazir olmasi gereken baska bir makale ustunde calismam gerekecek :(

7- daha once bahsettim mi bilmiyorum, ben makina muhendisiyim ama asil alanim uretim muhendisligi hatta simdilerde laser ile prototipleme uzerine calisiyorum. yani toz malzemeden uc boyutlu parca uretiyoruz, laserle toz metali eriterek. zevkli birsey aslinda.. deneylerime baslamam lazim gec bile kaldim ama zaman yok :(

8- Avrupa komisyonu projelerinden birine oneri gonderecegiz ispanyadan, almanyadan belcikadan baska ortaklarla.. bizim okuldaki proje sorumlusu ben oldum, haftaya ilk internasyonel proje toplantima katilacagim mutluyum :) gerci daha once sabanci universitesinde de proje sorumlusu olarak calistim ama bu baska.. daha bir heyecanliyim nedense.. insallah altindan kalkariz basari ile..

9- Daha once yazdigim yemek etkinligi/kursunun 3.ayagi subat ortasinda olacak, belcikada yasayan ve gelmek isteyen olursa bana bir mail atin, bu sefer yerimiz doldu ama bir dahaki icin simdiden yerinizi ayirmis olmus olursunuz, dorduncu insallah martta olacak bu sefer arayi acmamayi dusunuyorum. 3. konusu "Partiler icin apertifler"..

10- dogumgunu hediyesi olarak arkadaslarimdan biri bana super tatli cesitleri kitabi almis, kitaba resmen asik oldum, super seyler var.. umarim en yakinda sizler de yeni tarifler ogreneceksiniz kitaptan..

Simdilik yazmak istediklerim, hayatimda meydana gelen son gelismeler bunlar.. hepinizi optum..

8 yorum:

incikboncuk dedi ki...

okurken valla ben de yoruldum. işlerinde kolaylıklar dilerim.

Yesim dedi ki...

Evrencim sana kolaylıklar ve başarılar

Evren Yasa dedi ki...

Incik boncuk sorma walla, ben de bu aralar cok yorgunum, bir yandan da arkadaslarima zaman ayirmak istiyorum, o yuzden de haftasonlari da verimli gecemiyor is acisindan.. neyse heralde bir zaman sonra duzelir. kendime hedef olarak marttaki atina tatilini gosterdim, ondan sonra daha bir iyi gider heralde hersey.

Yesimcim cok saol canim. insallah yarinki sinavim iyi gecer, simdilik ilk hedefim o.

Adsız dedi ki...

Umarım sınavınız iyi geçmiştir.
Patatesli ekmeğinizi denedim.Evde yaş maya vardı onunla yaptım.(1/2 yaş maya) Harika oldu çok teşekkürler.1 yaşında bebeğim var artık gönül rahatlığıyla ona ekmek vereceğim.
sevgiler sema

Evren Yasa dedi ki...

semacim, cok sevindim iyi sonuc almana, evde ekmek yapmak hem terapi gibi birsey, hem de icine ne koydugunu bildigin icin daha guvenli.. umarim bebisin de severek yer.

SEDA dedi ki...

Allah yardımcın olsun...Umarım istediğin gibi başarılı olursun.

seda
tarifname.blogspot.com

kamiş dedi ki...

Merhaba evren, yaptigin son pastadan tanidim seni. Hani su ilk seker hamuru denemenden..Tebrikler!! :))
Ayrica bayagi aktif ve de haliyle yogunsun sanirim. Uzaklarda olman da cabasi dimi. Ama bak aslinda bir internet kadar yakiniz. Ben de yurt disinda kaldim bir sure,seni anliyorum. Kaya tirmanisini da severim ama daha baska sporlari da sectim yapmak icin.. Neyse konusur, gorusuruz yine. sevgiyle kal, cok cok kolay gelsin :))

Evren Yasa dedi ki...

Kamis tesekkur ederim yorumun icin, seker hamurlu pastadan taniman da guzel olmus :)

Yogun olmayi sevdigime karar verdim ben en sonunda, yoksa mutsuz oluyorum yapacak birsey olmayinca, boylesi daha guzel :) uzaklarda olmak zaman zaman icimi sikiyor tabi, ama uzun zamandir da yurtdisinda yasiyorum biraz alistim da sanirim artik (nerdeyse 4 sene olacak). Tirmanis aslinda esimin cok zevk aldigi bir alan ben ona eslik ediyorum bir nevi.. ama zevk almadigimi da soyleyemem dogrusu.. opuyorum simdilik hoscakal..