Perşembe, Mart 01, 2007

Kurabiye Canavari

bizim evde gercek bir kurabiye canavari yasiyor.. ama her kurabiyeyi yemez, illa sert olacak, gevrek olacak.. citir citir olacak.. bayatlamayacak.. bayatlayinca yumusamayacak.. cok cikolatali mumkunse olmayacak.. boyle bir suru kriter var.. Ben de bu kurabiye canavarini mutlu etmek adina Tea Time'dan bir suru kurabiye denedim.. Ben en cok Anna'nin kurabiyelerini (bol cikolatali, yumusak) begenirken, esim Ay kurabiyelerini (citir citir cok guzel bir tadi vardi) begendi (tabi ben de begendim).. Maalesef yildiz kurabiyeler ikimizin de cok hosuna gitmedi.. Hem cok ugrastirici hem de tadi bana pek hitap etmedi dogrusu.. Ay kurabiyeler ve Anna'nin kurabiyeleri vazgecilmezler arasinda girdi ama..



6 yorum:

Yesim dedi ki...

Mmmm şu çikolatalı olanlar güzel gözüküyo, aldım bi tane :)

Adsız dedi ki...

merhaba, ne güzel kurabiyeler... Avrupa Birliği Kriterleri bile bu kadar değil :))

Benim için sert yumşak hiç farketmez çay yanında yiyeceğim kurabiye olsunda başka birşey istemem ...

Size yaptığım bir kurabiyeyi önermek isterim. Seveceğinizi düşünüyorum. Belki de biliyorsunuzdur ...
http://misss.blogcu.com/1455380/

Sevgilerimle...

Ferhanca dedi ki...

kurabiyeler nefis,ellerine sağlık ,afiyet olsun.
aşağıdaki çikolata satış mağazası kötü ...)) insan yesin mi?alış veriş mi yapsın ?? çok zevklidir herhalde orada gezmek..

Evren Yasa dedi ki...

yesimcim bir dahaki bulusmaya yaparim ben sana cikolatali olanlardan :)

zerrin-miss ben de oyleyim hic farketmez yeter ki tadi hitap etsin, belli kriterlerim yoktur tatlilar konusunda.. onerdigin tarife de bakacagim hemen.. saolasin..

ferhanca, cikolata magazasi dedigin gibi cok fena.. insanin akli orada kaliyor, turkiyeye donmeden mutlaka bir daha gidecegim :) gercekten cok zevkliydi.. insan kendini cennette hissediyor :)

limoncicegi dedi ki...

Yaaa evren yapma kimseye, canavar yesin hepsiniz.. yapacaksan ben de isterim, herkse yap yapabilirsen :)) simdi en azindan kurabiye canavari olmaycagimi biliyorum bu durumda bulusmaya gelmem falan gerekecek ..

Evren Yasa dedi ki...

limon cicegi, hepinize yaparim ne olacak. benim kurabiye canavari atinada zaten bu hafta, evde hamurisi yapacak kimse yok, kendimi mutfaga sokamiyorum :)