Pazartesi, Ekim 08, 2007

Dusseldorf

Sanirim yakinda Bati Almanya'da gitmedigimiz sehir kalmamis olacak. Gunubirlik gezilerle gidilebilecek yerler yakin ve fazlaca oldugu icin sanirim bu boyle..

Bu Cumartesi gunu Dusseldorf'taydik iki arkadasimizla birlikte. Saolsunlar gelip bizi Leuven'den aldilar ve yola ciktik. Tabi yol ustunde once Aachen'daki Lindt'e ugradik. Sonrasinda da Dusseldorf.. Almanya'da gordugum en guzel sehirdi diyebilirim. Hem modern hem cok sicak bir havasi vardi. Gittigimiz gun hava da gunesli oldugu icin belki sehir cok guzel gorundu gozumuze..

Alisveris merkezlerini kesfetmek, Burg meydaninda soluklanmak, Ren nehrinin kenarinda kalabalik arasinda yurumek belki sizin de hosunuza gidebilir..

Ayrica sehir icindeki renkli heykeller de cok hostu.

7 yorum:

Yesim dedi ki...

Biz de bir pazar günü nehir kenarında yürüyüş yapıp dönmüştük, alışveriş kısmını pek bilemicem ama nehir kenarı güzeldi, bir sürü cafeler falan.. Bu heykellerden birini de orda görüp bi anlam verememiştim demek bütün şehre yayılmışlar :)Bir tane görünce ne ki bu falan olmuştuk da :)

Evren Yasa dedi ki...

ben de anlamamaistim yesimcim dun farkettim ben deç ama cok tatli heykeller vardi. babasinin omzuna oturmus cocuk falan da vardi onu bulamadim flickr'da.

munevver dedi ki...

Evren'ciğim, bayramınız kutlu olsun.

Sevgiyle,
Nane Limon

MAVİ VE PORTAKAL dedi ki...

ÖZLEDİYSEN GİT BUL
KIRDIYSAN AF DİLE
KIRILDIYSAN AFFET
SEVİYORSAN SÖYLE
ÇÜNKÜ;
BU GÜN BAYRAM...

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Evren Yasa dedi ki...

tesekkur ederim munevver, senin de bayramin kutlu olsun canim. gurbette pek bayram havasi esmiyor gerci ama buna da alistik ne yapalim.

mavi ve portakal, tesekkur ederim bayram mesajin icin. senin de bayramin kutlu olsun.

Nilay Cinisli dedi ki...

Sevdiklerinle birlikte damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, hayırlı ve bereketli bir bayram dilerim.
Kucak dolusu sevgiler

canan kufer dedi ki...

sevgili evren,
simdiye kadar bu kadar yakinima gelen ilk blogcusun :-) ben düsseldorf da calisan (su an annelik iznindeyim) ve düsseldorf da cok yakin oturan bir blogcuyum. umarim kö ve meshur heinemann café sine de gitmisinizdir? düsseldorfun havasi gercekten baska, hele yine gelirken aachen'a lindt'e ugramaniz pek hosuma gitti. ögrenci yillarim geldi aklima.
sevgiler,
canan
p.s.: dogru söylüyorsun, buranin bayram havasi pek yok. sana mutlu ve hayirli bayramlar dilerim.