Cuma, Mart 10, 2006

2.gun


Hersey cok yeni o yuzden kafamda daha hicbir sey olusmadan aslinda kendimi burada buldum :) ama anliyorum ki simdiden okuyucularim var o yuzden birseyler yazayim bugun de hem ileride hatira kalir, gunluk gibi.. aslinda 1996 yilindan son yillara kadar hergun yazmasam da duzenli olarak tuttugum gunluklerim var. cogunu ben bile anlamiyorum cunku baskalari okumasin diye egri bugru yazilar, kodlamalar, farkli anlatim sekilleri, yeni diller ile sifrelemisim yazdiklarimi :)) ama simdi hatirlayamadigim okudukca aklima gelen anilari tekrar yasamak cok mutluluk veriyor.. gunluklerin en guzel yani da bu sanirim.

Biraz daha kendimden bahsedeyim size. Yarin benim icin ozel bir gun mesela.. yaklasik 7.5 ay once evlilik ile yeni bir hayata basladigim esimin, sevgili kocamin, yanibasimdaki mum isigimin ilk defa elimi tuttugu gunun tam dorduncu yili.. O sicaklikla baslayan uzun bir yolun baslarinda oldugumuzu dusunuyorum.. 11 Mart 2002'de baslayan bu guzellik, daha sonralarinda benim kanadaya gidisim, onun belcikaya gidisi ile hasretlerle bolunmus olsa da, aramizda sevgi, saygi hicbir zaman azalmadi, tersine hep artti. Kisacasi cok mutlu bir evlligin 8 ayi icindeyim.

Bugun yazacak baska kelimem yok, ama yakin gunlerde daha farkli konularda da birseyler yazmayi dusunuyorum.. ben ozellikle guncel konular olmasina ozen gosterecegim, belki sizlerin de fikirlerinizi soyleme imkaniniz olur..

herkese iyi gunler diliyorum..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bütün yazilarini okudum.
Sana ömür boyu saglik ve evliliginde mutluluklar dilerim. Umarim esinin gözlerine her baktiginda o ilk gününde ki gibi, heyecani ve mutlulugu yasarsin...
Viyana dan sevgiler.

Evren Yasa dedi ki...

Cok tesekkurler ilgin icin, umarim bundan sonra da okumaya devam edersin. Guzel dileklerin icin de ayrica tesekkurler..