Cuma, Haziran 16, 2006

Sibel'in poncinleri


Gercekten cok lezzetli bir tarif bu, ozellikle hamurunun yumusakligina, dokusuna bayildim ben. Icinde ufak tefek degisiklikler yaptim. Inciri butun koymak yerine, once ilik suda yikadim, saplarini kestim, 5-6 parcaya ayirdim ve sutle o sekilde pisirdim. Yarim bardak da dovulmus ceviz ekledim. Icinin dolgusunun bol oldugu hamurislerini seviyorsaniz (esim gibi) o zaman incir sayisini iki katina cikarmak iyi olabilir. Benim damak tadima son derece uygundu. Sibelcim, bu guzel tarif icin tesekkurler.. Tarifini gormek isteyenler Sibel'in Kahvesi'nde bulabilirler..

Afiyet olsun.

1 yorum:

Evren Yasa dedi ki...

Cok sevindim Ipekcim, Paris cok guzel olmustur eminim ki. Bizim de oyle bir planimiz var ama kimbilir ne zaman? :) Sibel'in poncinler gercekten harika oluyorlar, ben rejimden ciktigimda bir ara gene yapicam :) Icinde recelle de guzel olur bence.